101. Barista

BAHÇELİEVLER GRUP GIDA İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barista arayışımız bulunmaktadır.

102. Veteriner Hekim

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABALIOĞLU LEZİTA GIDA SANAYİ A. Ş. için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Hekim arayışımız bulunmaktadır.

103. Zincir Marketler Satış Yöneticisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKER SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zincir Marketler Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

104. Şube Yöneticisi / Yönetmeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİME FOOD GROUP FRANCHISE SİSTEMLERİ VE GIDA SANAYİ TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

105. Kasap

GROSERİ GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasap arayışımız bulunmaktadır.

106. Satış Elemanı

LOKUM ATÖLYESİ ŞEKERLEME GIDA TURİZM İNŞAAT HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

107. İnsan Kaynakları Görevlisi

LOKUM ATÖLYESİ ŞEKERLEME GIDA TURİZM İNŞAAT HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Afyon bölgesinde İnsan Kaynakları Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

108. Sütlü Tatlı Ustası

OGAŞ ŞEKERLEME GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Afyon bölgesinde Sütlü Tatlı Ustası arayışımız bulunmaktadır.

109. Satış Elemanı

LOKUM ATÖLYESİ ŞEKERLEME GIDA TURİZM İNŞAAT HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

110. Satış Elemanı

LOKUM ATÖLYESİ ŞEKERLEME GIDA TURİZM İNŞAAT HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İzmir bölgesinde Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

111. Satış Elemanı

LOKUM ATÖLYESİ ŞEKERLEME GIDA TURİZM İNŞAAT HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

112. Üretim Sorumlusu

OGAŞ ŞEKERLEME GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Afyon bölgesinde Üretim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

113. Satış Elemanı

LOKUM ATÖLYESİ ŞEKERLEME GIDA TURİZM İNŞAAT HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

114. Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız KESGİN GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

115. Depo Elemanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİLEK GIDA DAĞITIM VE LOJİSTİK HİZMETLERİ TİC.A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

116. Lojistik Depo Elemanı

GROSERİ GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

117. Makine Operatörü/ Makine Operetör Yardımcısı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİN MAKİNA MÜHENDİSLİK TARIM GIDA NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Operatörü/ Makine Operetör …

118. Steward Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİME FOOD GROUP FRANCHISE SİSTEMLERİ VE GIDA SANAYİ TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Steward Personeli arayışımız bulunmaktadır.

119. Barista

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİME FOOD GROUP FRANCHISE SİSTEMLERİ VE GIDA SANAYİ TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barista arayışımız bulunmaktadır.

120. İç Mimar

KULA PROJE MİMARLIK TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

121. Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

122. Kumaş Müşteri Temsilcisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİCRON TEKNİK TEKSTİL GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

123. İplik Depo Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİCRON TEKNİK TEKSTİL GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İplik Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

124. Satış Yöneticisi / Yönetmeni

Gıda Makineleri ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ESPRESSO PERFETTO GIDA VE EKİPMANLARI SAT. PAZ. VE TİC. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız …

125. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İŞ GIDA A.Ş - PİZZA HUT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.