76. Makine Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BURCU GIDA KONSERVE VE SALÇA SAN. A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

77. Muhasebe Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAPEKS GIDA VE SAN.MAM.İHR.VE TİC.A.Ş.-mimeks org için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

78. Enstrümental Analiz Uzmanı

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız EUROFİNS İZMİR GIDA ANALİZ LABORATUVARLARI LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Enstrümental Analiz Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

79. Üretim Operatörü - Fd - Balıkesir

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÖHLER GIDA için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü - Fd - Balıkesir arayışımız bulunmaktadır.

80. Elektrik Bakım Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUTİ GIDA SANAYİ PAZARLAMA VE TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

81. Dolum Makinesi Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KURTAY İHTİYAÇ MADDELERİ GIDA KOLLEKTİF ŞİRKETİ KEREM KURTAY VE ORTAĞI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dolum Makinesi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

82. Üretim Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KURTAY İHTİYAÇ MADDELERİ GIDA KOLLEKTİF ŞİRKETİ KEREM KURTAY VE ORTAĞI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

83. Satış Elemanı Perakende

LOKUM ATÖLYESİ ŞEKERLEME GIDA TURİZM İNŞAAT HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Muğla bölgesinde Satış Elemanı Perakende arayışımız bulunmaktadır.

84. İç Mimar

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİOLA OFİS MOBİLYALARI OTOMOTİV İNŞAAT GIDA NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

85. Uzman Barista Ve Barista - Avrupa Yakası

MARCUS GIDA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul Avrupa bölgesinde Uzman Barista Ve Barista - Avrupa Yakası arayışımız bulunmaktadır.

86. Muhasebe Müdürü

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

87. Barista-Vakkorama Cafe Aqua Florya

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barista-Vakkorama Cafe Aqua Florya arayışımız bulunmaktadır.

88. Depo Asistanı (Engelli) Vakko Bistrot Aqua Florya

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı (Engelli) Vakko Bistrot Aqua Florya arayışımız bulunmaktadır.

89. Muhasebe Sorumlusu

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

90. İnsan Kaynakları Şefi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız GDP GIDA PAKETLEME SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ TARSUS ŞUBE için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Şefi arayışımız bulunmaktadır.

91. İnsan Kaynakları Şefi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız GDP GIDA PAKETLEME SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ TARSUS ŞUBE için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Şefi arayışımız bulunmaktadır.

92. Temizlik Görevlisi

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız AK GRUP İTHALAT İHRACAT ENERJİ OTOMOTİV TURİZM NAKLİYE İLAÇLAMA TEMİZLİK GIDA PAZARLAMA HİZMET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

93. Gıda Üretim Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAFOOD GIDA SAN VE TİC A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

94. Elektrik Bakım Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız AK GIDA SANAYİ VE TİC.A.Ş için Kahramanmaraş bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

95. Satış Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERLEY GIDA VE İHTİYAÇ MAD.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.STİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

96. Gıda Mühendisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız POLAT LEZZET GIDA SAN.VE TEMİZLİK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

97. Restoran Yöneticisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HEK-YOL İNŞAAT TAAHHÜT ÜRETİM MADENCİLİK PETROL OTOMOTİV NAKLİYAT TURİZM GIDA SAN VE TİC AŞ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Restoran Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

98. Maliyet Kontrol Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MOOD UP GIDA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Kontrol Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

99. Ön Muhasebe Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız CAN KARADENİZ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

100. Migros One Kitchen - Aşçı Yardımcısı (Bostancı)

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİJİTAL PLATFORM GIDA HİZMETLERİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Migros One Kitchen - Aşçı Yardımcısı (Bostancı) arayışımız bulunmaktadır.