1. Veteriner Hekim/Zooteknist

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DUPAŞ KİMYA GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İzmir +12 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Hekim/Zooteknist arayışımız bulunmaktadır.

2. Üretim Personeli

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKER SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Dış Ticaret Uzmanı

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız BUTKON ASANSÖR MÜHENDİSLİK İNŞAAT DOĞAL GAZ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. İdari İşler Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız CAFE CROWN GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Garson

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD GLOBAL GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektrik Bakım Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİMBO QSR TURKEY GIDA SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Finans Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİMBO QSR TURKEY GIDA SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Marka Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİLHANS GIDA ve TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TİCARET A için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marka Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Mutfak Komisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD GLOBAL GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Komisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Barista

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD GLOBAL GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barista arayışımız bulunmaktadır.

11. Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Yöneticisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOPUZLAR GRUP SEYAHAT MAKİNA TEKSTİL TURİZM İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BAĞCILAR ŞUBESİ için Rize bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve …

12. Satış Temsilcisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MELODİ ÇİKOLATA VE GIDA SAN.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Gıda Teknikeri

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZGÖRKEY OTOMOTİV TURİZM GIDA SAN TİC A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

14. Pasta Ustası

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız FISTIKMISTIK GIDA TUR.SAN.VE TİC.A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pasta Ustası arayışımız bulunmaktadır.

15. Satın Alma Sorumlusu

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız PERLA FRUIT GIDA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Gıda Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız NAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKE için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Ofis Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MR GRUP İNŞAAT TAAHHÜT PROJE MÜHENDİSLİK YEMEK GIDA TEMİZLİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Ofis Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız VFC GIDA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Gıda Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız VFC GIDA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Temizlik Görevlisi

HAFT KAHVE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

21. İdari İşler Müdürü

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALLIPINAR PETROL GIDA İNŞ. TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

İş Güvenliği ve Sağlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız HKM ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ EĞİTİM GIDA VE TEKS. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı …

23. Elektrik Ustası

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMEGSAN MÜHENDİSLİK ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNA İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Ustası arayışımız bulunmaktadır.

24. Ziraat Mühendisi

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAK TAVUK GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ziraat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİREN TEKSTİL DERİ TURZİM GIDA SAN.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.