1. E-Ticaret & Sosyal Medya Stajyeri(Zorunlu Staj)

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Öztürk Ambalaj için İzmir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak E-Ticaret & Sosyal Medya Stajyeri(Zorunlu Staj) arayışımız bulunmaktadır.

2. Yazı İşleri Uzmanı/Uzman Yardımcısı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Biruni Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazı İşleri Uzmanı/Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Stajyer Aşçı (Zorunlu)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız VEHBİ KOÇ VAKFI AMERİKAN HASTANESİ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Aşçı (Zorunlu) arayışımız bulunmaktadır.

4. Zorunlu Üniversite Stajyeri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zorunlu Üniversite Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Yazı İşleri Asistanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEYZİYE MEKTEPLERİ VAKFI için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazı İşleri Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Stajyeri(Zorunlu)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOCTURNE için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri(Zorunlu) arayışımız bulunmaktadır.

7. Finans & Muhasebe Stajyeri (Zorunlu Staj )

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vivense Teknoloji Hiz. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Finans & Muhasebe Stajyeri (Zorunlu Staj ) arayışımız bulunmaktadır.

8. İnsan Kaynakları Eğitim Alanı (Zorunlu Stajyer)

Sardunya Gıda için İstanbul Anadolu bölgesinde İnsan Kaynakları Eğitim Alanı (Zorunlu Stajyer) arayışımız bulunmaktadır.

9. İş Sağlığı Ve Güvenliği Stajyeri (Zorunlu)

Sardunya Gıda için İstanbul Anadolu bölgesinde İş Sağlığı Ve Güvenliği Stajyeri (Zorunlu) arayışımız bulunmaktadır.

10. Stajyer (Zorunlu)-Vakko Gıda Üretim

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul (Tümü), Muğla bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Stajyer (Zorunlu)-Vakko Gıda Üretim arayışımız bulunmaktadır.

11. Long-Term HR Intern (Zorunlu Staj)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Huawei Telekomünikasyon Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Long-Term HR Intern (Zorunlu Staj) arayışımız bulunmaktadır.

12. İnsan Kaynakları Zorunlu Stajyer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEK TEKNOLOJİ PAZARLAMA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Zorunlu Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

13. Yazı İşleri Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEDİK MESLEK YÜKSEKOKULU - İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazı İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu) arayışımız bulunmaktadır.

15. Satın Alma Mühendisi

Done İnşaat Tesisat San. Tic. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız MOSKİNO MAKİNA ELEK. REK. İNŞ. YAZ. İTH. İHR. LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Satınalma Müdürü

Done İnşaat Tesisat San. Tic. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Sistem Destek Teknikeri

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİNK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ YAZ ve DON. SAN. ve TİC. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sistem Destek Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

19. Çağrı Merkezi Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAZ SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Saha Satış Temsilcisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAZ SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. İnşaat Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAZ MÜŞAVİRLİK VE MÜHENDİSLİK ANONİM ŞİRKETİ için Osmaniye bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Depo Görevlisi

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tende Elektronik Yaz. Müh. İlet. Mak. San. ve Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi/Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİNK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ YAZ ve DON. SAN. ve TİC. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi/Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Kurumsal İletişim ve Marka Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİNK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ YAZ ve DON. SAN. ve TİC. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İletişim ve Marka Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Temizlik Personeli

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknoprom Özel Sağlık Hizmetleri Gıd. Tur. Tek. Sis. ve Yaz. San. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Personeli arayışımız bulunmaktadır.