1. Yurtiçi ve Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAVİNYA MODERN KOLTUK MOBİLYA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi ve Yurtdışı Satış ve Pazarlama …

2. Yurtiçi, Yurtdışı Rezistans Satış Temsilcisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HRSMOLD SICAK YOLLUK SİSTEMLERİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi, Yurtdışı Rezistans Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Yurtiçi Satış Asistanı

Seyitler Kimya Sanayi A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Satış Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Yurtiçi Satış Portföy Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BASAL TEKNİK TEKSTİL SANAYİ VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Satış Portföy Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Yurtiçi Satış Uzmanı

Çanakcılar Seramik San ve Tic. AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Yurtiçi Endüstriyel Levha Satış Pazarlama Müdürü

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Işık Plastik için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Endüstriyel Levha Satış Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Yurtiçi Kara Operasyon Uzmanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yusen İnci Lojistik ve Ticaret A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Kara Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Yurtiçi Satış Temsilcisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARTIM METAL ELEKTRİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Yurtiçi Satış Sorumlusu

POLEKS KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul Avrupa bölgesinde Yurtiçi Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Yurtiçi Satış Mühendisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aktif Elektroteknik A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Yurtiçi ve Yurtdışı Satış Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAKMAK VİNÇ SANAYİ ve TİCARET A.Ş için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi ve Yurtdışı Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Yedek Parça Yurtiçi Satış Uzmanı

Jeneratör sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jeneratör Çatalca için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Yurtiçi Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Yurtdışı ve Yurtiçi Satınalma Sorumlusu

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Iga Havalimanı İşletmesi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı ve Yurtiçi Satınalma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Yurtiçi Satış Sorumlusu

Tekstil Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uras Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Yurtiçi Satış Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Betonstar Makina San ve Tic. A.Ş. için Kahramanmaraş +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Almanca Bilen E-Ticaret Uzmani (Amazon/Ebay)

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fiduciashop için İstanbul (Tümü) +18 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen E-Ticaret Uzmani (Amazon/Ebay) arayışımız bulunmaktadır.

17. Şube Müdürü - Kayseri

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

18. Kurye - Engelli Kadro

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Anadolu, Kocaeli bölgesinde Kurye - Engelli Kadro arayışımız bulunmaktadır.

19. Compensation & Benefits Specialist

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Compensation & Benefits Specialist arayışımız bulunmaktadır.

20. Kurye

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Kurye arayışımız bulunmaktadır.

21. Kargo Operatörü

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Kargo Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Sarıyer/ Kurye

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için Sarıyer/ Kurye arayışımız bulunmaktadır.

23. Şube Müdürü - Elazığ (Merkez / Kovancılar)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Elazığ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Elazığ (Merkez / Kovancılar) arayışımız bulunmaktadır.

24. Şube Müdürü - Adana / Merkez

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Batman bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Adana / Merkez arayışımız bulunmaktadır.

25. Operasyonel Projeler Müdürü

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyonel Projeler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.