1. Forward Talent Program 2024

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Autoliv için Kocaeli bölgesinde Periodical olarak çalışacak Forward Talent Program 2024 arayışımız bulunmaktadır.

2. Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honda Türkiye A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

3. M-Future Uzun Dönem Staj Programı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Menarini Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak M-Future Uzun Dönem Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

4. Mali Müşavir - Mali Müşavir Staj. Muhasebe Uzmanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akoğlu Mali Müşavirlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir - Mali Müşavir Staj. Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Bilgi Teknolojileri Lise Stajyeri - Zorunlu Staj

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Naturel Kozmetik Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Lise Stajyeri - Zorunlu Staj arayışımız bulunmaktadır.

6. Talent Acquisition Responsible (Recruitment)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Talent Acquisition Responsible (Recruitment) arayışımız bulunmaktadır.

7. Pazarlama Stajyeri / Zorunlu Staj

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Naturel Kozmetik Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Pazarlama Stajyeri / Zorunlu Staj arayışımız bulunmaktadır.

8. Talent Acquisition Master Project Student

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BSH Turkey için İstanbul(Asya) bölgesinde Part-Time olarak çalışacak Talent Acquisition Master Project Student arayışımız bulunmaktadır.

9. Atölyede Uzun Dönem Staj Programı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Oto için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Atölyede Uzun Dönem Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

10. İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu Staj)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu Staj) arayışımız bulunmaktadır.

11. Talent Acquisition Specialist

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Talent Acquisition Specialist arayışımız bulunmaktadır.

12. Recruitment Young Expert

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Recruitment Young Expert arayışımız bulunmaktadır.

13. Fresh Talent - Various Positions Available

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREEN TRANSFO ENERGY TURKEY ENERJİ ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Fresh Talent - Various Positions Available arayışımız bulunmaktadır.

14. Talent Acquisition Specialist

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Conectys Turkey İletişim Hizmetleri LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Talent Acquisition Specialist arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan ve Kültür Stajyeri (Zorunlu Staj)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Humanis için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak İnsan ve Kültür Stajyeri (Zorunlu Staj) arayışımız bulunmaktadır.

16. Recruitment & Talent Management Specialist

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Recruitment & Talent Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

18. Talent Acquisition Member - 8 Months

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Allianz Sigorta A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Talent Acquisition Member - 8 Months arayışımız bulunmaktadır.

19. Gemi Elemanı

Icon Talent Management için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gemi Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Makam Şoförü

Icon Talent Management için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

21. Data Entry Specialist (36.800 Tl)*

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gini Talent için İstanbul (Tümü) +19 il daha bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Data Entry Specialist (36.800 Tl)* arayışımız bulunmaktadır.

22. AI Editörü

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gini Talent için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Serbest olarak çalışacak AI Editörü arayışımız bulunmaktadır.

23. Kıdemli Editör

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gini Talent için İstanbul(Avr.) +11 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Editör arayışımız bulunmaktadır.

24. Dil Bilimci Ekibi Üyesi (Türkçe-Rusça)

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gini Talent için İstanbul (Tümü) +17 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dil Bilimci Ekibi Üyesi (Türkçe-Rusça) arayışımız bulunmaktadır.

25. Arama Motoru Kalite Geliştirme Uzmanlığı

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gini Talent için İstanbul (Tümü) +17 il daha bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Arama Motoru Kalite Geliştirme Uzmanlığı arayışımız bulunmaktadır.