1. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DADAŞ METAL İNŞ. OTO. SAN.TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Yönetici Asistanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

3. İhracat Satış Asistanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kayalar Kimya San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Yönetim Kurulu Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetim Kurulu Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

5. İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı) arayışımız bulunmaktadır.

6. Denizcilik Şirketine Yönetici Asistanı,

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Global Marine Services için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denizcilik Şirketine Yönetici Asistanı, arayışımız bulunmaktadır.

7. Doktor Asistanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız PLATİN ULUSLARARASI DANIŞMANLIK SAĞLIK TURİZMİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Doktor Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Asistanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız CYLN GRUP TEKSTİL için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Editörya Asistanı

Yayıncılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Timaş Basım Tic. ve San. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Editörya Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Ofis Asistanı

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMRE SANCAKTAR için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Kasa Asistanı - Vakkorama Bursa Korupark

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Asistanı - Vakkorama Bursa Korupark arayışımız bulunmaktadır.

12. İçerik Asistanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bitely için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak İçerik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRKİYE KATILIM SİGORTA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız 3E Elektro Optik Sistemler için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Ofis Asistanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız WOOJIN PLAIMM CO.LTD MERKEZİ GÜNEY KORE İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Hukuk Asistanı

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NİHAN AVCILAR CANPOLAT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hukuk Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Yönetici Asistanı

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Showroom Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AZİZ ATİK OTOMOTİV TİC. VE SAN. A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Showroom Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Ofis Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız VFC GIDA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Fakülte İdari Asistanı

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzmir Ekonomi Üniversitesi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fakülte İdari Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. İnsan Kaynakları ve İdari İşler Asistanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları ve İdari İşler Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Moda Tasarım Asistanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEG DESIGN TEKSTİL VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Moda Tasarım Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Yönetici Asistanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZGEL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.