1. Hasta Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Halkla İlişkiler Asistanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız PİKARE KOLEJİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Halkla İlişkiler Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Müşteri Hizmetleri Asistanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Geliver Bilişim Yazılım Lojistik Ticaret Pazarlama Danışmanlık Arge Anonim Şirketi için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Genel Müdür Asistanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Keramik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Ofis Asistanı

Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Yönetici Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Yönetici Asistanı

ÇİFTÇİ ARI GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

8. İstanbul Anadolu Yakası- Dönemsel Destek Lojistik Asistanı

Boyner Büyük Mağazacılık için İstanbul Anadolu bölgesinde İstanbul Anadolu Yakası- Dönemsel Destek Lojistik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Müşteri Temsilcisi Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ultra Uluslararası Tic. ve Tekstil A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Yönetici Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE NAKLİYAT ANONİM ŞİRKETİ. için Niğde bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Yönetim Kurulu Asistanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetim Kurulu Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Yönetici Asistanı

Ege Toros Boru Profil için İzmir bölgesinde Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İnsan Kaynakları Asistanı

Koç Üniversite Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Satın Alma Asistanı

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖREN GRUP İNŞAAT YAPI VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Doktor Asistanı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Aktif İnternational Üsküdar Hastanesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Doktor Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Yönetici Asistanı

RUNMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Yönetici Asistanı

Eğlence - Kültür - Sanat sektöründe faaliyet gösteren firmamız RASTER EĞLENCE EKİPMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Yönetici Asistanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Üst Düzey Yönetici Teknik Asistanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZERAY için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Teknik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Departman Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SHEİN için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Departman Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Yönetici Asistanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATLAS 1 PROJE ELEKTRİK MADENCİLİK DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Gayrimenkul Danışman Asistanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kürşat Eker için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gayrimenkul Danışman Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Ofis Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Unilever Distribütörü SMB GRUP DONDURMA DAĞITIM.PAZ. VE TİC. LTD.ŞTİ. için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.