1. Yaya Merch

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRİO YARATICI PAZARLAMA ÇÖZÜMLERİ TİCARET LTD ŞTİ için İstanbul (Tümü), Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yaya Merch arayışımız bulunmaktadır.

2. Yaya Merchandiser - İstanbul Anadolu Yakası

Pozitera için İstanbul Anadolu bölgesinde Yaya Merchandiser - İstanbul Anadolu Yakası arayışımız bulunmaktadır.

3. Merch- Ekip Şefi (Tv Grubu Ankara)

Kayra Grup için Ankara bölgesinde Merch- Ekip Şefi (Tv Grubu Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

4. Merch -Satış Destek Personeli - Alanya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merch -Satış Destek Personeli - Alanya arayışımız bulunmaktadır.

5. Merch - Edirne - Malkara - Keşan

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için Edirne +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merch - Edirne - Malkara - Keşan arayışımız bulunmaktadır.

6. Merch -Satış Destek Personeli - Antalya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merch -Satış Destek Personeli - Antalya arayışımız bulunmaktadır.

7. Yatan Misafir Hizmetleri Yatış-Taburcu Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatan Misafir Hizmetleri Yatış-Taburcu Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Yaya Merchandıser

Trio Pazarlama Çözümleri için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Yaya Merchandıser arayışımız bulunmaktadır.

9. Yaya Merchandiser - İstanbul Avrupa Yakası

Pozitera için İstanbul Avrupa bölgesinde Yaya Merchandiser - İstanbul Avrupa Yakası arayışımız bulunmaktadır.

10. Elektrik Yada Elektronik Teknisyeni

İnter mekatronik selçuk sayım için Adana bölgesinde Elektrik Yada Elektronik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Yaya Kurye

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Yaya Kurye arayışımız bulunmaktadır.

12. Yaya Merchandıser

Trio Pazarlama Çözümleri için İstanbul Avrupa bölgesinde Yaya Merchandıser arayışımız bulunmaktadır.

13. Yatan Misafir Hizmetleri Yatış-Taburcu Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatan Misafir Hizmetleri Yatış-Taburcu Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. İhracat Uzman Yardımcısı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE NAKLİYAT ANONİM ŞİRKETİ. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

16. Yönetici Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Yönetici Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE NAKLİYAT ANONİM ŞİRKETİ. için Niğde bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

18. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE NAKLİYAT ANONİM ŞİRKETİ. için Niğde bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Makine Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE NAKLİYAT ANONİM ŞİRKETİ. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Sözleşme Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sözleşme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Planlama Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Üretim Takip Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYSE Yay ve Mak. San. Tic. Ltd. Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Takip Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.