1. Satış Sonrası Hizmet & Müşteri Hizmetleri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuba Motor Elektronik Tekstil İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sonrası Hizmet & Müşteri Hizmetleri arayışımız …

2. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Flemenkçe

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntercall Uluslarası Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Flemenkçe arayışımız bulunmaktadır.

3. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Almanca

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntercall Uluslarası Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Almanca arayışımız bulunmaktadır.

4. Kat Hizmetleri Görevlisi- Divan İstanbul Otel

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Hizmetleri Görevlisi- Divan İstanbul Otel arayışımız bulunmaktadır.

5. Traceability Inspector

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Intertek Test Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Traceability Inspector arayışımız bulunmaktadır.

6. Müşteri Hizmetleri Yöneticisi

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Evkiba için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Cam Temizlik Personeli

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız APlus Hastane ve Otelcilik Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cam Temizlik Personeli arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız DRD Filo Kiralama için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. 5M Derince Avm Migros Meyve Sebze Tezgahtarı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 5M Derince Avm Migros Meyve Sebze Tezgahtarı arayışımız bulunmaktadır.

10. Kocaeli Derince Migros Kargo Operasyon Merkezi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kocaeli Derince Migros Kargo Operasyon Merkezi arayışımız bulunmaktadır.

11. Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentram Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şt için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Motorlu Kurye

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAYSER TEKNOLOJİ A.Ş. için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motorlu Kurye arayışımız bulunmaktadır.

13. Güvenlik Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ataköy Yönetim Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Fast Food Ustası

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Genç Grup Gıda Anonim Şirketi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fast Food Ustası arayışımız bulunmaktadır.

15. Saha Mühendisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ataköy Yönetim Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknik Ofis Mühendisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ataköy Yönetim Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Temizlik Görevlisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKŞİ KARGA YAYINLARI LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Temizlik Görevlisi - Maslak / İstanbul

YKS Tesis Yönetim Hizmetleri için İstanbul Avrupa bölgesinde Temizlik Görevlisi - Maslak / İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

19. Tahsilat Elemanı

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEHMET TENHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Eğlence Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DABHANDS TEKNOLOJİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

21. Hollandaca Bilen Müşteri Temsilcisi / Home Office

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Conduent için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hollandaca Bilen Müşteri Temsilcisi / Home Office arayışımız bulunmaktadır.

22. Kurumsal Satış Uzmanı - Akdeniz Bölgesi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENTERPRISE RENT A CAR için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Uzmanı - Akdeniz Bölgesi arayışımız bulunmaktadır.

23. Kurumsal Satış Uzmanı - Ege Bölgesi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENTERPRISE RENT A CAR için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Uzmanı - Ege Bölgesi arayışımız bulunmaktadır.

24. Kurumsal Satış Uzmanı - Ankara

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENTERPRISE RENT A CAR için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Uzmanı - Ankara arayışımız bulunmaktadır.

25. Kurumsal Satış Uzmanı - Malatya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENTERPRISE RENT A CAR için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Uzmanı - Malatya arayışımız bulunmaktadır.