1. Sosyal Medya Video İçerik Üreticisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız OSMANGAZİ GÖZ MERKEZİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Video İçerik Üreticisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Video İçerik Üreticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOSSO DOSSİ HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video İçerik Üreticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Video Editörü

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız MODA LIFE - Liderler Pazarlama İthalat İhracat İma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Editörü arayışımız bulunmaktadır.

4. Jr. Social Media Editor

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEK TEKNOLOJİ PAZARLAMA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Jr. Social Media Editor arayışımız bulunmaktadır.

5. Kıdemli Grafik Tasarım ve Video Uzmanı

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAF DİJİTAL YAYINCILIK MEDYA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Grafik Tasarım ve Video Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. İçerik ve Video Prodüksiyon Asistanı

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nebula Medya için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İçerik ve Video Prodüksiyon Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Video Üretici (Dijital Üretici)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Indomie Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Üretici (Dijital Üretici) arayışımız bulunmaktadır.

8. Video Editörü

BLUENITY için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Editörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Video Editörü

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Languverse Eğitim Teknolojileri Anonim Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Editörü arayışımız bulunmaktadır.

10. Afs Elt Will Be Hiring An Elt Editor

AFS YAYINCILIK ULUSLARARASI TEMSİLCİLİK için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Afs Elt Will Be Hiring An Elt Editor arayışımız bulunmaktadır.

11. Video Grafiker

Basım - Yayın sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ciner Yayın Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Grafiker arayışımız bulunmaktadır.

12. Video Prodüksiyon Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnciroğlu Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Prodüksiyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Video&Voice Network Technologies Engineer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pointo Teknoloji A.Ş. için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Video&Voice Network Technologies Engineer arayışımız bulunmaktadır.

14. Social Media Editor

Oflazlar Otomotiv San Tic Ltd Şti için Sivas bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Social Media Editor arayışımız bulunmaktadır.

15. Video ve Ses Kurgu Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız KADRAJ TV AJANS FİLMMÜZİK YAP.PRODÜK.VEORG.HİZ.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video ve Ses Kurgu Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Video Editörü (Yetiştirilmek Üzere)

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOLAR YAPIM VE DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Editörü (Yetiştirilmek Üzere) arayışımız bulunmaktadır.

17. Video Editörü

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız HÜNER MEDYA YAZILIM BİLİŞİM için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Editörü arayışımız bulunmaktadır.

18. Video İçerik Üretim ve Düzenleme Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİSAN MOTOSİKLET VE BİSİKLET SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video İçerik Üretim ve Düzenleme Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı (Video Streaming)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beytepe Bilişim ve Yazılım Teknolojileri için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı (Video Streaming) arayışımız bulunmaktadır.

20. Video Editörü

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız MÜTEFEKKİR REKLAM DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Editörü arayışımız bulunmaktadır.

21. Sosyal Medya Uzman Yardımcısı/ Video

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medisina Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzman Yardımcısı/ Video arayışımız bulunmaktadır.

22. Video Çekim, Kurgu ve Montaj Uzmanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beynoo A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Çekim, Kurgu ve Montaj Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Video Editörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Editörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Video Editörü

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Better Homes And Garden için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Editörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Video İçeriği Sunucusu

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız xChief broker ltd için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Video İçeriği Sunucusu arayışımız bulunmaktadır.