1. Sağlık Ürün Fabrikası Uzman/ Uzman Yardımcısı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Axa Sigorta A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Ürün Fabrikası Uzman/ Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

2. Genel Başvuru Aliağa (Hücre Fabrikası)

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMART GÜNEŞ ENERJİSİ A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru Aliağa (Hücre Fabrikası) arayışımız bulunmaktadır.

3. İhracat Yetkilisi (İzmir Menemen Fabrikası)

VKF Renzel Türkiye için İzmir bölgesinde İhracat Yetkilisi (İzmir Menemen Fabrikası) arayışımız bulunmaktadır.

4. Gönüllü Eğitmenimiz Olur Musunuz?(Kodlama)

Dernekler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKUL DESTEK DERNEĞİ için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gönüllü Eğitmenimiz Olur Musunuz?(Kodlama) arayışımız bulunmaktadır.

5. Buzdolabı Fabrikası Kalite Güvence Müdürü

Tectone Teknoloji San. Tic. A.Ş (Awox) için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buzdolabı Fabrikası Kalite Güvence Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Tv Fabrikası Boyahane Formeni

Tectone Teknoloji San. Tic. A.Ş (Awox) için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tv Fabrikası Boyahane Formeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Boru Fabrikası Üretim Operatörü

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız YC INOX TR ÇELİK A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boru Fabrikası Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. İzmit Körfez Hereke Çimento Fabrikası

Candemir Holding için Kocaeli bölgesinde İzmit Körfez Hereke Çimento Fabrikası arayışımız bulunmaktadır.

9. Gönüllü Eğitmenimiz Olur Musunuz? (Matematik)

Dernekler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKUL DESTEK DERNEĞİ için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Gönüllü Eğitmenimiz Olur Musunuz? (Matematik) arayışımız bulunmaktadır.

10. Gönüllü Eğitmenimiz Olur Musunuz? (Fen Bilimleri)

Dernekler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKUL DESTEK DERNEĞİ için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Gönüllü Eğitmenimiz Olur Musunuz? (Fen Bilimleri) arayışımız bulunmaktadır.

11. Çimento Fabrikası Dahili Nakliye Formeni

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKA MADENCİLİK için Yozgat bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çimento Fabrikası Dahili Nakliye Formeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Yem Fabrikası Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yem Fabrikası Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Restoran Müdürü Makarnam Antalya Özdilek Park

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKARNAM RESTAURANT ISLETMELERI ANONIM SIRKETI için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Restoran Müdürü Makarnam Antalya Özdilek Park arayışımız bulunmaktadır.

14. Restoran Müdürü - İstanbul Anadolu Yakası Makarnam

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKARNAM RESTAURANT ISLETMELERI ANONIM SIRKETI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Restoran Müdürü - İstanbul Anadolu Yakası Makarnam arayışımız bulunmaktadır.

15. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acar Vida Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Üretim/Lojistik Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvia Faurecia Polifleks Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi / İzmit Fabrikası için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim/Lojistik Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acar Vida Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

18. İhracat Satış Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vipes Vida Perçin Mak.İml.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Depo Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Norm Salihli Vida ve Civata Makina San ve Tic A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Ölçüm Personeli

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız VIDA DENTAL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ölçüm Personeli arayışımız bulunmaktadır.

21. Saha Satış Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sertel Vida Metal A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Norm Salihli Vida ve Civata Makina San ve Tic A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Elemanı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUYA TERLİK A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Uzmanı

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız LIMAR LIMAN VE GEMI ISLETMELERI A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. İnsan Kaynakları Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çorum Şeker Fabrikası A.Ş. için Çorum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.