1. Ödeme Sistemi Veri Giriş Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Otomotiv için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ödeme Sistemi Veri Giriş Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

2. Veri Ambarı ve İş Zekası Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smartiks Yazılım A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Ambarı ve İş Zekası Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Veri Giriş Elemanı - Mutabakat

Nakliye sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALP LOJİSTİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Giriş Elemanı - Mutabakat arayışımız bulunmaktadır.

4. Veri Toplama Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rem Araştırma Hizmetleri Bilişim San. Tic. için Samsun +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Toplama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Veri Analiz Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız BERGİZ İNŞAAT A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Analiz Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Veri Giriş Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız finteks için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Giriş Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim Maliyeti ve Veri Hazırlama Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Samet Kalıp ve Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Maliyeti ve Veri Hazırlama …

8. Veri Giriş Uzmanı

Seramik - Porselen sektöründe faaliyet gösteren firmamız Porser Porselen için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Giriş Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Veri Mühendisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız CRONOM BİLİŞİM VE YAZILIM TEKNOLOJİLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Veri Giriş Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAVİ ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Giriş Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. SAP Ana Veri Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPSAN ORİJİNAL SAC PARÇA SAN.VE TİC.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak SAP Ana Veri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Veri Giriş Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız LUSIO TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Giriş Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Veri Giriş Elemanı

Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Giriş Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo Şefi

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.

15. Mekanik Teknik Ressam

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

16. Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Makine Mühendisi (Ankara)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

18. Elektrik Mühendisi (Ankara)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

19. İnşaat Mühendisi (Ankara)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik İşleri Şefi (Ankara)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik İşleri Şefi (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

21. Ambar Şefi

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ambar Şefi arayışımız bulunmaktadır.

22. Satın Alma Mühendisi (İzmir)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Mühendisi (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

23. Planlama Mühendisi (İzmir)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

24. Tesisatçı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZALTIN OTEL İŞLETMELERİ A.Ş. (Gloria Golf Resort-Gloria Verde Resort-Gloria Serenity Resort-Gloria Sports Arena) için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tesisatçı arayışımız bulunmaktadır.

25. Teknik Ressam

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız WBS Veri Merkezi Cozumleri Ltd Sti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.