1. Vardiya Amiri

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Crown Bevcan Türkiye için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Amiri arayışımız bulunmaktadır.

2. Vardiya Müdürü - Palladium Avm Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Vardiya Müdürü - Palladium Avm Pidem arayışımız bulunmaktadır.

3. Vardiya Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çuhadarlar Grup Gıda San ve Tic Ltd Şti (Domino's için Osmaniye bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Vardiya Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZERDEN AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Vardiya Müdürü (Çeşme)

Starbucks için İzmir bölgesinde Vardiya Müdürü (Çeşme) arayışımız bulunmaktadır.

6. Üretim Vardiya Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Marsa Yağ Sanayi ve Ticaret AŞ. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Vardiya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim Vardiya Sorumlusu

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elit Yağ ve Kimya San. Tic. Ltd. Şti için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Vardiya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Üretim Vardiya Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mt Displays için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Vardiya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Vardiya Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Malkara Birlik Süt ve Süt Mamulleri A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Vardiya Teknisyeni

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Marsala Textile için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Vardiya Mühendisi

Fernas Alçı Sanayi Tic.A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Bilgi Merkezi Vardiya Sorumlusu

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sabanci Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Merkezi Vardiya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Ekstrüzyon Vardiya Amiri

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nova Med GMBH için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ekstrüzyon Vardiya Amiri arayışımız bulunmaktadır.

14. Vardiya Amiri

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bundy Refrigeration San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Amiri arayışımız bulunmaktadır.

15. Vardiya Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARAKAYA 86 KATAFOREZ KAPLAMA KİM. MAD. MAK. İNŞ. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Vardiya Mühendisi

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eti Bakır A.Ş. için Adıyaman bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Elektrik Vardiya Bakımcı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİC.A.Ş. için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Vardiya Bakımcı arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Vardiya Şefi - Bursa

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahve Dünyası için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Vardiya Şefi - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

19. Vardiya Elektronik Teknisyeni

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Imperial Tobacco Turkey için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Elektronik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Vardiya Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARCUS GIDA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Yeraltı Vardiya Mühendisi

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZKOYUNCU MADENCİLİK için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeraltı Vardiya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Vardiya Kalite Kontrol Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİLLER OTOMOTİV İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Kalite Kontrol Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Vardiya Amiri

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız NATURE ENERJİ ÖLÇÜM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Amiri arayışımız bulunmaktadır.

24. Üretim Vardiya Amiri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Vardiya Amiri arayışımız bulunmaktadır.

25. Güvenlik Vardiya Amiri - Bayraklı İzmir

YKS Tesis Yönetim Hizmetleri için İzmir bölgesinde Güvenlik Vardiya Amiri - Bayraklı İzmir arayışımız bulunmaktadır.