1. Uzun Dönem Stajyer

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

2. Uzun Dönem İşe Alım Stajyeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZAK GLOBAL HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İşe Alım Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

3. Uzun Dönem Stajyer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kanca El Aletleri Dövme Çelik ve Makina San. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

4. Uzun Dönem İK Stajyeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem İK Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Bakım Onarım Uzun Dönem Stajyeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mubea Otomotiv Parçaları San ve Ticaret LTD ŞTİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Uzun Dönem Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Uzun Dönem Stajyer

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKSA ENERJİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

7. Uzun Dönem Stajyer

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Stajyeri

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız CHAMPS TEKNOLOJİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Operasyon Stajyeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alliance Healthcare Yatırım Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Stajyeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erse Kablo San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Maliyet Muhasebesi Proje Stajyeri

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Muhasebesi Proje Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Stajyeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız PARKON İNŞAAT MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Stajyer Avukat

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız COFFEE LAB için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Avukat arayışımız bulunmaktadır.

14. Pazarlama Stajyeri

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Lojistik Stajyeri

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız İpragaz A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Trabzon Reklamcı Stajyer İlanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sardunya Reklam için Trabzon bölgesinde Serbest olarak çalışacak Trabzon Reklamcı Stajyer İlanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Bilgi Teknolojileri Stajyeri

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız WARMHAUS ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ SANATİ TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Stajyer Avukat

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Avukat arayışımız bulunmaktadır.

19. İnsan Kaynakları Stajyeri

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRW İŞ GÜCÜ VE KARİYER PLANLAMA HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Serbest olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

20. İnsan Kaynakları Stajyeri

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Yayın Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

21. İş Hukuku - Ceza Yasal Stajyer

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nazalı Avukatlık Ortaklığı için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Hukuku - Ceza Yasal Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

22. E-Ticaret & Sosyal Medya Stajyeri(Zorunlu Staj)

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Öztürk Ambalaj için İzmir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak E-Ticaret & Sosyal Medya Stajyeri(Zorunlu Staj) arayışımız bulunmaktadır.

23. Satın Alma Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HALİM AYDIN İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. İnşaat Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HALİM AYDIN İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Satın Alma Uzmanı

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.