1. İdari İşler ve İnsan Kaynakları Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOMUNCU GRUP - Somuncu Kiralama Proje İnş.Yat.San.Tic.Ltd.Şti için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler ve İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Organizasyon Sorumlusu

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fier İnşaat Turizm Eğitim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Proje Satış Pazarlama Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kayalar Endüstriyel Mutfak San.Tic.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Mimari Ön-Tasarım Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KL YAPI ÇELİK İMALAT VE TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Ön-Tasarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe ve İnsan Kaynakları Sorumlusu

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız COSKAP METAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Ön Muhasebe Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız HONDA TANSOY MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Bilgi İşlem Sorumlusu- Nebim

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız HIŞIM GRUP için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Sorumlusu- Nebim arayışımız bulunmaktadır.

8. Banko Sorumlusu

Firma Adı Gizli için İstanbul Anadolu bölgesinde Banko Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı - Turgutlu

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. için Diğer bölgesinde Satış Danışmanı - Turgutlu arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Servis Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPAL AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Motul Madeni Yağlar Bölge Satış Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİMİT OTOMOBİL MOTOSİKLET VE PETROL ÜRÜNLERİ TİC. LTD. ŞTİ. ---Volkan Işık Sürüş Teknikleri Eğitim ve Org. Hizm. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

12. Bilgi İşlem Sorumlusu

Kumaş & İplik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL FANTAZİ İPLİK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. için Elazığ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Radyo Sorumlusu

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Üsküdar Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Radyo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Kalite Sorumlusu

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖK MAĞAZACILIK VE RAF SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Resepsiyon Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maçka Suites Yöneticiliği için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Muhasebe Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eflatun Turizm için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Motosiklet Yedek Parça Bölge Saha Satış Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİMİT OTOMOBİL MOTOSİKLET VE PETROL ÜRÜNLERİ TİC. LTD. ŞTİ. ---Volkan Işık Sürüş Teknikleri Eğitim ve Org. Hizm. A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

18. Muhasebe Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız YUNUS ÇOŞKUN VE ORTAKLARI KOLLEKTİF ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Yurtdışı Operasyon Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Keşfet101 için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Ankara - Bölge Sorumlusu

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alarko Carrier için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara - Bölge Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Otomotiv Mekanik Denetim Uzmanı / Saha Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Taff Danışmanlık için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomotiv Mekanik Denetim Uzmanı / Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Depo Sorumlusu - Bursa Sur Yapı Marka AVM

English Home için Bursa bölgesinde Depo Sorumlusu - Bursa Sur Yapı Marka AVM arayışımız bulunmaktadır.

24. Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kormetal Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Laboratuvar Sorumlusu

Bordes inşaat san ve tic aş için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.