1. Tedarik ve Üretim Planlama Mühendisi

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barko-Med Elektronik Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarik ve Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Planlama Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYOĞLU ÇİKOLATA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kilis +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Planlama Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yapı ve Yapı İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Kumaş Planlama Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BESTMODE TEKSTİL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Planlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Boyahane Planlama Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARBOY ENTEGRE TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyahane Planlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Sipariş Planlama Uzmanı

A Raymond Bağlantı Elemanları San. ve Tic. Ltd. Şt için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sipariş Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Planlama Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tavsan Tavukçuluk Ekipman San. Tic. A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Yurt Dışı Bütçe Planlama ve Kontrol Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENGLISH HOME için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Bütçe Planlama ve Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arsal Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

10. Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arsal Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Planlama ve Maliyet Kontrol Mühendisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MELDEN TUR. SAN VE TİC. A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama ve Maliyet Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Bakım Planlama Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ETİ BAKIR A.Ş. - MAZIDAĞI İŞLETMESİ için Mardin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Planlama Mühendisi

Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polin Su Parkları ve Havuz Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Planlama Mühendisi

YENİLER MOBİLYA ENDÜSTRİ MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Üretim ve Planlama Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MG GROUP İKLİMLENDİRME ELEMANLARI SAN.VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim ve Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Otobüs Test Planlama ve Uygulama Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAN TÜRKİYE ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otobüs Test Planlama ve Uygulama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Planlama Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arkopa Ahşap Panel San. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Planlama Şefi

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arkopa Ahşap Panel San. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Şefi arayışımız bulunmaktadır.

19. Planlama ve Alokasyon Uzmanı

Ev Tekstili sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama ve Alokasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Üretim / Kalite / Planlama Mühendisi

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOSSA MOBİLYA OTOMOTİV LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim / Kalite / Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Üretim Planlama Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DANACILAR TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Planlama Ops Veri Giriş Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vergo Enerji Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Ops Veri Giriş Personeli arayışımız bulunmaktadır.

23. Üretim Planlama Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERMAKSAN MAKİNA SAN.VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Numune Planlama Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eroğlu Giyim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Numune Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Stratejik Planlama Uzmanı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramsey-Kip için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stratejik Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.