1. Vardiyalı Temizlik Görevlisi / Gebze Depo

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiyalı Temizlik Görevlisi / Gebze Depo arayışımız bulunmaktadır.

2. Sistem Destek Uzmanı - Vardiyalı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hitit Bilgisayar Hizmetleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sistem Destek Uzmanı - Vardiyalı arayışımız bulunmaktadır.

3. Vasıfsız Eleman- Vardiyalı&Vardiyasız İş İlanı

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız AIM GRUP ISITMA YEDEK PARÇALARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vasıfsız Eleman- Vardiyalı&Vardiyasız İş İlanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Diyarbakır Vardiyalı Inbound Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tempo Çağrı Merkezi için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diyarbakır Vardiyalı Inbound Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Vardiyalı Laboratuvar Analisti

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SGS Supervise Gözetme Etüd Kontrol Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiyalı Laboratuvar Analisti arayışımız bulunmaktadır.

6. Refund Operator

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OYA SİNEM ÖZGÜN için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Refund Operator arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim ve Paketleme Elemanı - 2 Vardiyalı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Egemen Hediyelik Eşya A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim ve Paketleme Elemanı - 2 Vardiyalı arayışımız bulunmaktadır.

8. 7/24 Vardiyalı Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız EchoCCS için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 7/24 Vardiyalı Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Üretim Mühendisi ( Vardiyalı )

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ravago Turkey için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi ( Vardiyalı ) arayışımız bulunmaktadır.

10. Şanlıurfa Vardiyalı Inbound Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tempo Çağrı Merkezi için Şanlıurfa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şanlıurfa Vardiyalı Inbound Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Vardiyalı Kauçuk Pres Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Feko Makina Yedek Parça San Ve Tic Ltd Şti için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiyalı Kauçuk Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. Crew Operator

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DENİZ SHENG GEMİ KİRALAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Crew Operator arayışımız bulunmaktadır.

13. Üretim Elemanı (Vardiyalı)

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TG TEKNO KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKE için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı (Vardiyalı) arayışımız bulunmaktadır.

14. İşletme Şefi/Catering (Vardiyalı) (Sakarya)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşletme Şefi/Catering (Vardiyalı) (Sakarya) arayışımız bulunmaktadır.

15. Telephone Operator

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fairmont Quasar Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Telephone Operator arayışımız bulunmaktadır.

16. Hasta Kayıt Yetkilisi - Vardiyalı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bayındır Hastanesi - Bayek Tedavi ve Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kayıt Yetkilisi - Vardiyalı arayışımız bulunmaktadır.

17. Vardiyalı Kalite Kontrol Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Netpak Ambalaj Aş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiyalı Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Paketleme Elemanı - 3 Vardiyalı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Egemen Hediyelik Eşya A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Elemanı - 3 Vardiyalı arayışımız bulunmaktadır.

19. Vardiyalı Üretim Mühendisi

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konveyör A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiyalı Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.