1. CNC Torna Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAF SAVUNMA MAKİNA İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

2. Torna Operatörü

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konveyör A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. CNC Torna Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANA DEĞİRMEN SİST.VE GIDA SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. Torna Ustası

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elcab Kablo ve Profil San. Tic. A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

5. CNC Torna Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAS-EL TEKNİK MAKİNASAVUNMA İNŞ.GIDA TURSAN.TİC.TLD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. Üniversal Torna Ustası

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHTERM ELEKTRİKLİ ISITICILAR SAN.VE TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üniversal Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

7. Torna Tezgah Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEMTAR MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. CNC Torna ve İşleme Merkezi Ustabaşı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZMAK CNC MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna ve İşleme Merkezi Ustabaşı arayışımız …

9. CNC Torna / Dik İşleme Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Utest Mlz.Test Cih. Ve Mak. İmlt. Dış Tic. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna / Dik İşleme Operatörü arayışımız …

10. CNC Torna Operatörü

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız IAS ENDÜSTRİYEL için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. Torna Operatörü

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAS FASTENERS VİDA BAĞLANTI ELEMANLARI ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. CNC Torna Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SR ENDÜSTRİ KESİCİ TAKIMLAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KURTKÖY ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

13. Üniversal Torna Ustası

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız NDS Makina için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üniversal Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

14. CNC Torna Operatörü

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PETKA KALIP SAN ve TİC.A.Ş için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. CNC Torna Ustası

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Birikim Civata & Talaşlı İmalat için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

16. Üniversal Torna Ustası

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TST R. TIBBİ ALETLER SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üniversal Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

17. Universal Freze Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZESAR KALIPÇILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Universal Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. Torna Freze Operatörü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tavsan Tavukçuluk Ekipman San. Tic. A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

19. Tıbbı Pazarlama Mümessili

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız universal Gayrımenkul Danışmanlık için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbı Pazarlama Mümessili arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Universal Yazılım A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Aşçı ve Temizlik Elemanı

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZ TEKNİK REKOR TORNA HİDROLİK SAN. ve TİC. LTD. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. CNC Freze Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özen İş Makina Torna San.Tic. Ltd. Şti. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. İç Mekan Tasarım Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız universal dekorasyon için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mekan Tasarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Makine Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Universal Acarsan Sağlık Hizmetleri ve İnşaat Ltd.Şti. için Irak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Genel Muhasebe Uzmanı

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZ TEKNİK REKOR TORNA HİDROLİK SAN. ve TİC. LTD. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.