1. C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZKA İnşaat A.Ş. için Osmaniye bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. C Sınıfı Şoför / Sürücü

Denimyapı A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı Şoför / Sürücü arayışımız bulunmaktadır.

3. C Sınıfı - İş Güvenliği Uzmanı (İzmir)

İş Sağlığı ve Güvenliği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tepe İSG için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı - İş Güvenliği Uzmanı (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

4. A-B-C İş Güvenliği Uzmanı

ESKON ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ MEDİKAL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGANİZASYON İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak A-B-C İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kanuni İnşaat & Proje için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOLOĞLU HOLDİNG A.Ş. için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Elektrik I&C Bakım Teknisyeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülsan Holding için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik I&C Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. B ve C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yekta Çetin OSGB için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak B ve C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÜPER FİLM AMBALAJ SAN. VE TİC. A.Ş. için Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Instrumentation and Control Engineer (I&C)

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Instrumentation and Control Engineer (I&C) arayışımız bulunmaktadır.

11. Junior Accountant - Work With Start Ups

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bobs Bookkeepers için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Junior Accountant - Work With Start Ups arayışımız bulunmaktadır.

12. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

AIR CLINIC İŞ GÜVENLİĞİ için İstanbul Avrupa bölgesinde C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. İş Güvenliği Uzmanı C Sınıfı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERCAN HASTANESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Uzmanı C Sınıfı arayışımız bulunmaktadır.

14. C# .Net - SQL Yazılım Geliştirme Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C# .Net - SQL Yazılım Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medikal Akademik Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi için İstanbul (Tümü), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız …

16. CNC Torna Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız C N C LOFT Metal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız EÇARŞI ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı

KİBSAŞ Karadeniz İnşaat ve Beton San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız T. C. Piri Reis Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Gayrimenkul Danışmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız C ÖZÇELİK İNŞAAT için Ankara bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Engelli Personel

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız C Tech Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel arayışımız bulunmaktadır.

22. Gömülü Yazılım Uzman Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız C Tech Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gömülü Yazılım Uzman Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Telekom Ürün Yöneticisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız C Tech Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Telekom Ürün Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Kıdemli Donanım Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız C Tech Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Donanım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Kıdemli Bordro Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız T. C. Piri Reis Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Bordro Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.