1. Türkiye Geneli Genel Cerrahi Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Blt bilişim hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türkiye Geneli Genel Cerrahi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Çağrı Merkezi Takım Lideri-Hatay

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri-Hatay arayışımız bulunmaktadır.

3. Çağrı Merkezi Sigorta Satış Uzmanı - Güngören

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Sigorta Satış Uzmanı - …

4. Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentram Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şt için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı) arayışımız bulunmaktadır.

6. Genel Muhasebe Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Roman A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Genel Başvuru

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Babrak Yazılım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

8. Uplink/Headend Merkezi Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uplink/Headend Merkezi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Genel Alan Görevlisi(Gece)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Alan Görevlisi(Gece) arayışımız bulunmaktadır.

11. Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lokman Hekim Sağlık Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Genel Muhasebe Uzmanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇETİN MADENCİLİK LTD.ŞTİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maya Estetik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Genel Başvuru - Engelli Aday

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türk Ekonomi Bankası A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru - Engelli Aday arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Muhasebe Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kumkaya Makina Gıda Tekstil İnşaat San. ve Tic. Lt için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Genel Başvuru

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRBAĞ İNŞAAT MÜHENDİSLİK MADENCİLİKSAN.VE TİC.A.Ş. için Ankara +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

17. Çağrı Merkezi Elemanı

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERT YİĞİT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERKEZ 1 GÜVENLİK için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Doktor Asistanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız PLATİN ULUSLARARASI DANIŞMANLIK SAĞLIK TURİZMİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Doktor Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Üretim Yöneticisi

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

21. İnsan Kaynakları Müdürü

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Vodafone Vdm Satış Müdürü

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Uşak Merkez Brk Mağazası için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Vdm Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Vodafone Satış Profesyonelleri

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Uşak Merkez Brk Mağazası için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Satış Profesyonelleri arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo) arayışımız bulunmaktadır.

25. Lezzet Arası Mutfak Mutabakat Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lezzet Arası Mutfak Mutabakat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.