1. Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı

SUPERCELL BİLİŞİM HİZMETLERİ için Ankara bölgesinde Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Servis Danışmanı - İzmit

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı - İzmit arayışımız bulunmaktadır.

3. Teknik Hizmetler Mühendisi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANTA FARMA İLAÇ SAN.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Hizmetler Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Teknik Ressam (Autocad ve Nx CAD Alanında)

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BURAKCAN KALIP SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam (Autocad ve Nx CAD Alanında) arayışımız bulunmaktadır.

5. Asansör Servis Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SCHÖN ASANSÖR A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asansör Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Mekanik Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKAY için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Ressam

Vadi Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat San. Tic için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

8. İdari İşler Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Holding – Supsan Otomotiv Parçaları için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Servis Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

10. Cookshop. Avrupa Yakası Engelli Personel

COOKSHOP için İstanbul Avrupa bölgesinde Cookshop. Avrupa Yakası Engelli Personel arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Satış Uzmanı

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAZERA TOHUMCULUK VE TİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Teknik Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diversey için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Ressam

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLKE LAZER SAC İŞLEME SANAYİ VE TİCARET ANONİM Şİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

14. Teknik Destek Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Efectis Era Avrasya Test ve Belgelendirme A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Cookshop. Anadolu Yakası Engelli Personel

COOKSHOP için İstanbul Anadolu bölgesinde Cookshop. Anadolu Yakası Engelli Personel arayışımız bulunmaktadır.

16. Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

17. Forklift Servis Teknisyeni

Zirve istif için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Personeli

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKER SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Personeli arayışımız bulunmaktadır.

19. Bagaj Personeli

Pamukkale Grup için İzmir bölgesinde Bagaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

20. Makine Teknik Ressamı (Şantiye)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Siyahkalem Mühendislik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknik Ressamı (Şantiye) arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

22. Bölge Satış Temsilcisi (İstanbul Avr.)

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Coopervision Turkey Kontakt Lens Tic.Ltd.Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Temsilcisi (İstanbul Avr.) arayışımız bulunmaktadır.

23. E-Ticaret Depo Elemanı/İzmir

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Elemanı/İzmir arayışımız bulunmaktadır.

24. Depo Görevlisi

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜLSA TIBBİ CİHAZLAR VE MALZEME SANAYİ TİCARET A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Depo Şefi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülersan Yağlama Cihazları San.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.