1. Satın Alma Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ortana Elektronik Yazılım Taahhüt San. ve Tic. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Satın Alma Sorumlusu

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ege Ev Ürünleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Satın Alma Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKPA KİMYA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Satın Alma Uzmanı ve Uzman Yardımcısı

Temizlik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALL SERVICE TESİS YÖNETİM HİZ. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı ve Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

5. Almanca Öğretmeni

English Joy için İstanbul Avrupa bölgesinde Almanca Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Temin Ürün (Beyaz Eşya) Test Teknikeri

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temin Ürün (Beyaz Eşya) Test Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Yazılım Test Mühendisi

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rdc Partner Bilişim Danışmanlık Ve Teknoloji Hizm. için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Test Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Satın Alma Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız SRL İNŞAAT TAAH.TUR.ELEK.TİC VE SAN. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Teknik Satın Alma Uzmanı

Kağıt- Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Almanca Öğretmeni

Dershane ve Kurslar sektöründe faaliyet gösteren firmamız JUST ENGLISH LANGUAGE AND TOEFL CENTER-SADECE İNGİLİZCE için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Almanca Öğretmeni …

11. Satın Alma Müdürü (Bosna Hersek)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için Bosna-Hersek bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü (Bosna Hersek) arayışımız bulunmaktadır.

12. Yazılım Test Mühendisi

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Veribilim Yazılım Bilgisayar San. Tic. Ltd Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Test Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Satın Alma Sorumlusu

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız PERLA FRUIT GIDA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Satın Alma Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız B. Ergünler Yol Yapı İnşaat Taahhüt San. ve Tic.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Satın Alma Uzmanı

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız İKS YAPI ENDÜSTRİYEL KAPI VE YÜKLEME SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Zirai Satın Alma Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hero Gıda San. ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zirai Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Satın Alma Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Satın Alma Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sanal Mağazacılık için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Satın Alma Sorumlusu

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız YENTE YAPI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Satın Alma Uzmanı

Elektrik Üretim ve Dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Göktekin Enerji için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Tercüman(Almanca)

Medipol Mega Üniversite Hastanesi için İstanbul Avrupa bölgesinde Tercüman(Almanca) arayışımız bulunmaktadır.

22. Satın Alma ve Planlama Yöneticisi

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma ve Planlama Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Tercüman(Almanca, Çince, Gürcüce)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medipol Üniversitesi Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tercüman(Almanca, Çince, Gürcüce) arayışımız bulunmaktadır.

24. Yazılım Test Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Test Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Gıda Laboratuvarı Analisti (Fiziksel)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Intertek Test Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Laboratuvarı Analisti (Fiziksel) arayışımız bulunmaktadır.