1. Teknik Personel

AQUA SU ARITIMI SAN. TİC. VE MÜHENDİSLİK A.Ş için İstanbul Anadolu bölgesinde Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

2. Teknik Personel

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız asem güvenlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

3. Teknik Servis Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız WOOJIN PLAIMM CO.LTD MERKEZİ GÜNEY KORE İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Saha Sorumlusu

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Otokoç Bursa Nilüfer Fiat - Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Bursa Nilüfer Fiat - Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Nusr-Et Servis Komisi (Etiler)

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız D Et ve Et Ürünleri Gıda Pazarlama Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nusr-Et Servis Komisi (Etiler) arayışımız bulunmaktadır.

7. Saha Satış Sorumlusu

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALUMUR KLİMA ISITMA VE SOĞUTMA SİS. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. - A-TEC için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

8. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Teknik Ofis Mühendisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Yapı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Araç Kabul Personeli(Vimsa Otomotiv-Antalya)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Kabul Personeli(Vimsa Otomotiv-Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Müdür Yardımcısı

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız VOYAGE BELEK GOLF&SPA için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe ve Personel İşleri Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZKA İnşaat A.Ş. için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Personel İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Satın Alma Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nuvita İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Teknik Müdür Yardımcısı | Makine Mühendisi

Alışveriş Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wam Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Müdür Yardımcısı | Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Bakım Elemanı (İstanbul)

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdilek Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Bakım Elemanı (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

16. Saha Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. ve Tic. A.Ş için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Rehberlik ve Psikolojik Danışman

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kayra Teknik Okulları için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rehberlik ve Psikolojik Danışman arayışımız bulunmaktadır.

18. Specialist Sales Officer

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OETI TURKEY TEKSTİL ANALİZ VE KONTROL HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Denizli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Specialist Sales Officer arayışımız bulunmaktadır.

19. Victoria's Secret Mağaza Müdür Yardımcısı/Bornova

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria's Secret Mağaza Müdür Yardımcısı/Bornova arayışımız bulunmaktadır.

20. Victoria Secret Mağaza Müdürü / İstinyepark

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria Secret Mağaza Müdürü / İstinyepark arayışımız bulunmaktadır.

21. Starbucks Barista / Beşiktaş

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Beşiktaş arayışımız bulunmaktadır.

22. Starbucks Barista / Şişli

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Şişli arayışımız bulunmaktadır.

23. Starbucks Barista / Bursa

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Bursa arayışımız bulunmaktadır.

24. Starbucks Barista / Bayrampaşa

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

25. Yönetim Kurulu Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetim Kurulu Asistanı arayışımız bulunmaktadır.