1. Teknik Servis Personeli

Artıtech Teknoloji için Tüm Türkiye bölgesinde Teknik Servis Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Teknik Servis Personel

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİBERANT İLETİŞİM HİZMETLERİ İNŞ. TUR. TİC. LTD. ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Personel arayışımız bulunmaktadır.

3. Tıbbi Cihaz Teknik Servis Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toprak Medikal Ltd.Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Cihaz Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Teknik Servis Görevlisi

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acarkent Coliseum için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILMAZLAR YAPI MALZ. PAZ TİC. LTD. ŞTİ. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Servis Danışmanı

ABC GRUP OTOMOBİLCİLİK FİLO KİRALAMA VE TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Personel

GÜRSES YEKTA HOMES OTELCİLİK TURİZM İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

8. Servis Danışmanı Otomotiv

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUFANLAR OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı Otomotiv arayışımız bulunmaktadır.

9. Makine Teknik Ressamı

ANTHEMİS DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknik Ressamı arayışımız bulunmaktadır.

10. Çay / Kahve Servis Elemanı

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seviye Okulları Batıkent için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay / Kahve Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Servis Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota İstif Makineleri A.Ş. için İstanbul(Asya) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Endüstriyel Servisler Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Servisler Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Ressam

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAF TEKNİK için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

14. Servis Süpervizörü (Asansör - Ankara)

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONE Asansör San. Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Süpervizörü (Asansör - Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

15. Kreatif Servisler Uzmanı- Jumbo

Züccaciye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kreatif Servisler Uzmanı- Jumbo arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknik Ofis ve İş Geliştirme Mühendisi

Enerji Üretim ve Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız YENİKÖY KEMERKÖY ELEKTRİK ÜRETİM VE TİCARET A.Ş için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis ve İş Geliştirme Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Yazılım Teknik Destek Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOÇ YAZAR KASA BİLİŞİM VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Teknik Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Teknik Destek Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Netes Mühendislik ve Dış Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Destek Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Ofis Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Titan2 İc İçtaş İnşaat A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Kıdemli Teknik Ofis Mühendisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Benesta için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Elemanı

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KD TEKNİK OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Güvenlik Görevlisi - Tekstilkent ve Ümraniye

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avek Otomotiv Servis San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi - Tekstilkent ve Ümraniye arayışımız bulunmaktadır.

23. Temizlik Görevlisi - Tekstilkent ve Ümraniye

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avek Otomotiv Servis San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi - Tekstilkent ve Ümraniye arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Yöneticisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜV SÜD Teknik Güvenlik ve Kalite Denetim Tic. Ltd için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Ofis Elemanı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.