1. Snr. Quality Assurance & Food Safety Manager

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Adana bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Snr. Quality Assurance & Food Safety Manager arayışımız bulunmaktadır.

2. Process Quality Assurance Engineer

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Daıkın Isıtma Soğ.San.Tic.A.Ş. için Sakarya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Process Quality Assurance Engineer arayışımız bulunmaktadır.

3. Quality Assurance Auditor

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Goodyear Lastikleri Türk A.Ş. için Sakarya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Assurance Auditor arayışımız bulunmaktadır.

4. Quality Assurance Director

Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Assurance Director arayışımız bulunmaktadır.

5. Quality Assurance Engineer

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reed Özel İstihdam Bürosu için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Quality Assurance Engineer arayışımız bulunmaktadır.

6. Customer Quality Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUNDE TEKNİK TEKSTİL SAN. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Customer Quality Engineer arayışımız bulunmaktadır.

7. Quality Control Specialist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VARNER AS İSTANBUL İRTİBAT BÜROSU için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Control Specialist arayışımız bulunmaktadır.

8. Instrumentation and Control Engineer (I&C)

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Instrumentation and Control Engineer (I&C) arayışımız bulunmaktadır.

9. Fragrance Quality Control Executive

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seluz Fragrance & Flavor için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Fragrance Quality Control Executive arayışımız bulunmaktadır.

10. Quality Control Chief

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turner International Proje Yonetimi Ltd. Sti. için Muğla bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Control Chief arayışımız bulunmaktadır.

11. Quality Control Engineer (Electronic Related)

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TCI Aircraft Interiors için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Quality Control Engineer (Electronic Related) arayışımız bulunmaktadır.

12. Bus. Continuity, Process&Quality Mgmt.Asst.Manager

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zurich Sigorta A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Bus. Continuity, Process&Quality Mgmt.Asst.Manager arayışımız bulunmaktadır.

13. Belkadil I Müşteri İlişkileri Uzmanı

Çeviri Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BELKADİL ULUSLARARASI DANIŞMANLIK VE YABANCI DİL HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Belkadil I Müşteri İlişkileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Supplier Quality Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Supplier Quality Engineer arayışımız bulunmaktadır.

15. Quality Engineer (Kocaeli)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAZAKİ SYSTEMS TECHNOLOGİES TURKEY OTO.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Engineer (Kocaeli) arayışımız bulunmaktadır.

16. Quality Engineer - Temporary

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız CANDY HOOVER EUROASİA EV GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / Haier Europe için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Quality Engineer - …

17. Quality Executive

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEGRAND ELEKTRİK SANAYİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Executive arayışımız bulunmaktadır.

18. Garment Technologist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Garment Technologist arayışımız bulunmaktadır.

19. Project Quality Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız NITTO OTOMOTIV SAN. VE TİC.LTD.STI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Project Quality Engineer arayışımız bulunmaktadır.

20. Quality Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota Boshoku Türkiye Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. için Sakarya +1 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Engineer arayışımız bulunmaktadır.

21. Panel Quality Specialist

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız GfK Araştırma Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Panel Quality Specialist arayışımız bulunmaktadır.

22. Quality Engineer

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gesbey Enerji Türbini A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Engineer arayışımız bulunmaktadır.

23. Tıbbı Satış Temsilcisi

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız I MED Tıbbi Cihazlar Sanayi Ticaret Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.), Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbı Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Klima Ustası (Vrf-Fancoil-Isı Pompası)

Quality Control için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Klima Ustası (Vrf-Fancoil-Isı Pompası) arayışımız bulunmaktadır.

25. Kurumsal İletişim Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ide okulları için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İletişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.