1. Tax New Graduate Hire 2024

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Deloitte için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tax New Graduate Hire 2024 arayışımız bulunmaktadır.

2. Bps New Graduate Hire 2024

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Deloitte için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Bps New Graduate Hire 2024 arayışımız bulunmaktadır.

3. New Graduate Product Owner

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asis için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak New Graduate Product Owner arayışımız bulunmaktadır.

4. New Graduate – Export Sales Representative

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ETK Kablo A. Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak New Graduate – Export Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

5. Tax Free Görevlisi

Alışveriş Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız CİTY'S NİŞANTAŞI AVM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tax Free Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Tax Specialist

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARUBENİ DAĞITIM VE SERVİS A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tax Specialist arayışımız bulunmaktadır.

7. New Graduates

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sampa Otomotiv San. Tic. A.Ş. için Samsun bölgesinde Full-Time olarak çalışacak New Graduates arayışımız bulunmaktadır.

8. Forward Talent Program 2024

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Autoliv için Kocaeli bölgesinde Periodical olarak çalışacak Forward Talent Program 2024 arayışımız bulunmaktadır.

9. Tax Leader

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Siegwerk Baskı Mürekkepleri San. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tax Leader arayışımız bulunmaktadır.

10. Tax Reporting & Strategy - Accountant

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız PwC için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tax Reporting & Strategy - Accountant arayışımız bulunmaktadır.

11. 2024 - 2025 Akademik Yılı Bursiyer Başvurusu

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zülfikarlar Holding A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak 2024 - 2025 Akademik Yılı Bursiyer Başvurusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Sales Specialist - New Projects (Ankara)

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız Buga Otis Asansör San.ve Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Specialist - New Projects (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

13. Tax Free Operasyon Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız UP REFUND TURİSTİK ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tax Free Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Corporate Tax Compliance Senior

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPMG Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Corporate Tax Compliance Senior arayışımız bulunmaktadır.

15. Tax Manager

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Huawei Telekomünikasyon Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tax Manager arayışımız bulunmaktadır.

16. Tax Senior

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nazalı Denetim ve YMM A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tax Senior arayışımız bulunmaktadır.

17. Kocaeli Fabrikaları Üretim Operatörü İlanı (2024)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ford Otosan için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kocaeli Fabrikaları Üretim Operatörü İlanı (2024) arayışımız bulunmaktadır.

18. New Graduates

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. için Sakarya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak New Graduates arayışımız bulunmaktadır.

19. Tax - Financial Services Asm/Manager

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPMG Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tax - Financial Services Asm/Manager arayışımız bulunmaktadır.

20. Project Procurement Responsible - Fresh Graduate

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Huawei Telekomünikasyon Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Procurement Responsible - Fresh Graduate arayışımız bulunmaktadır.

21. New Accounts Manager, Domestic Sales

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Amazon Turkey Operasyon Hizmetleri Limited Sirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak New Accounts Manager, Domestic Sales arayışımız bulunmaktadır.

22. New Account Manager, Rvr

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Amazon Turkey Operasyon Hizmetleri Limited Sirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak New Account Manager, Rvr arayışımız bulunmaktadır.

23. Tax Executive

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çimsa Çimento San.ve Tic.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tax Executive arayışımız bulunmaktadır.

24. Taxonomy Expert

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız New Mind Bilgi Yönetim Sistemleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Taxonomy Expert arayışımız bulunmaktadır.

25. Business Intelligence Analyst

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEW MIND BİLGİ YÖNETİM SİSTEMLERİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Business Intelligence Analyst arayışımız bulunmaktadır.