1. Müşteri Deneyim Takım Lideri

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Navlungo Lojistik Teknoloji A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Deneyim Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

2. As Takımı Yetenek Programı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASPİLSAN ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak As Takımı Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

3. Çağrı Merkezi Takım Sorumlusu (Ankara)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız PUSULA CUSTOMER EXPERIENCE İLETİŞİM ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Sorumlusu (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

4. Takım Lideri/Alanya Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri/Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

5. Takım Lideri / Manisa Muradiye

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri / Manisa Muradiye arayışımız bulunmaktadır.

6. Müşteri Operasyonları Takım Lideri

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Operasyonları Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

7. IT Envanter Destek Takım Lideri

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak IT Envanter Destek Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

8. Çağrı Merkezi Takım Lideri / Almanca

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nothelle Türkiye için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri / Almanca arayışımız bulunmaktadır.

9. Takım Lideri/Ankara Eryaman

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri/Ankara Eryaman arayışımız bulunmaktadır.

10. Saha Operasyonları Takım Lideri

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

11. Takım Lideri /Silivri Vega

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri /Silivri Vega arayışımız bulunmaktadır.

12. Sevkiyat Şoförü

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gühring Takım San.ve Tic.Ltd.Şti için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

13. Denizli Banka Çağrı Merkezi Kıdemli Takım Lideri

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tempo Çağrı Merkezi için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denizli Banka Çağrı Merkezi Kıdemli Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

14. SAP Lojistik Uygulamalar Takım Lideri

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKTEK Bilgi İletişim Teknolojisi Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak SAP Lojistik Uygulamalar Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

15. Takım Lideri/İzmir Ege Perla

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri/İzmir Ege Perla arayışımız bulunmaktadır.

16. Çağrı Merkezi Takım Lideri

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız M Plus için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

17. Elektrik Bakım Takım Lideri

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DP WORLD YARIMCA LİMAN İŞLETMELERİ A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

18. Operasyon Takım Lideri(Aksaray-Antrepo)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için Aksaray bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Takım Lideri(Aksaray-Antrepo) arayışımız bulunmaktadır.

19. Genel Muhasebe Elemanı

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABM Makine A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Makine Montaj Elemanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız nanotech kesici takım mak.san.tic ltd şti için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Teknik Servis Uzmanı

Özka Fabrika Malzemeleri ve Takım San. Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.), Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız TAKIMSAS KESİCİ TAKIM MAKINA SAN VE TİC AS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Uzmanı

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNC CNC MAKİNA TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Bilgi Teknolojileri Çözümleri Yöneticisi

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNC CNC MAKİNA TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Çözümleri Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Servis Şoförü

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABM Makine A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.