1. Dönemsel - Kurye - İstanbul Havaalanı

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız DHL Worldwide Express Taşımacılık ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Dönemsel - Kurye - İstanbul Havaalanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Sürücü Kurye- Samsun / Merkez

MNG Kargo için Samsun bölgesinde Sürücü Kurye- Samsun / Merkez arayışımız bulunmaktadır.

3. Sürücü Kurye- Giresun / Merkez

MNG Kargo için Giresun bölgesinde Sürücü Kurye- Giresun / Merkez arayışımız bulunmaktadır.

4. Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

5. B Ehliyetli Motorsikletli Kurye - Bursa

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Domino's Pizza için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak B Ehliyetli Motorsikletli Kurye - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

6. Kurye

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FedEx Express Turkey Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye arayışımız bulunmaktadır.

7. Kurye

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye arayışımız bulunmaktadır.

8. Dağıtım Elemanı-Kurye/Emek

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dağıtım Elemanı-Kurye/Emek arayışımız bulunmaktadır.

9. Sürücü Kurye- Konya

MNG Kargo için Konya bölgesinde Sürücü Kurye- Konya arayışımız bulunmaktadır.

10. Sürücü Kurye- Kayseri

MNG Kargo için Kayseri bölgesinde Sürücü Kurye- Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

11. Sürücü Kurye- Manisa

MNG Kargo için Manisa bölgesinde Sürücü Kurye- Manisa arayışımız bulunmaktadır.

12. İstanbul Avrupa Yakası B-A1-A2 Ehliyetli Kurye

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Domino's Pizza için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Avrupa Yakası B-A1-A2 Ehliyetli Kurye arayışımız bulunmaktadır.

13. İstanbul Anadolu Yakası B-A1-A2 Ehliyetli Kurye

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Domino's Pizza için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Anadolu Yakası B-A1-A2 Ehliyetli Kurye arayışımız bulunmaktadır.

14. Kurye (Silifke-Taşucu)

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye (Silifke-Taşucu) arayışımız bulunmaktadır.

15. Kredi Risk İzleme Yetkilisi (Dönemsel)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız WeHire için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kredi Risk İzleme Yetkilisi (Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.

16. Bölge Sistem Destek Uzmanı-İzmir

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Sistem Destek Uzmanı-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

17. Bütçe ve Raporlama Uzmanı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Bölge Operasyon Uzman Yardımcısı-İzmir

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Operasyon Uzman Yardımcısı-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

19. Bölge Mali İşler Uzman Yardımcısı-İzmir

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Mali İşler Uzman Yardımcısı-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

20. Bordro ve Özlük İşleri Kıdemli Uzmanı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Müşteri Operasyonları Takım Lideri

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Operasyonları Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

22. Kanal Yönetimi Uzman Yardımcısı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kanal Yönetimi Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

23. Android Yazılım Geliştirme Uzmanı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Android Yazılım Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Ücretlendirme Performans Yönetimi İK Analitiği Uzm

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ücretlendirme Performans Yönetimi İK Analitiği Uzm arayışımız bulunmaktadır.

25. Maliyet Analizi ve Fiyatlandırma Uzmanı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Analizi ve Fiyatlandırma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.