1. Saha Satış Elemanı

Arıtma sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREATWATER SU ARITMA SİSTEMLERİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Müşteri Hizmetleri Elemanı

VARLI GRUP SU ARITMA PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Yapısal Analiz Mühendisi

Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polin Su Parkları ve Havuz Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yapısal Analiz Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Planlama Mühendisi

Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polin Su Parkları ve Havuz Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Buharlı Sistemler Teknisyeni(Kazancı)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Texim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buharlı Sistemler Teknisyeni(Kazancı) arayışımız bulunmaktadır.

6. Teknik Eleman

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kestane Kaynak Suları İşl. San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Eleman arayışımız bulunmaktadır.

7. Forklift Operatörü

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kestane Kaynak Suları İşl. San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Temsilcisi

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kestane Kaynak Suları İşl. San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Bilgi Sistemleri Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türkiye Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Sistemleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aksüt Kaynak Su Sanayi ve Ticaret AŞ için Aydın +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. BT Üretim ve Otomasyon Sistemleri Uzmanı

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMART GÜNEŞ ENERJİSİ A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak BT Üretim ve Otomasyon Sistemleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Üretim Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız BKS Katlanır Cam Sistemleri Sanayii Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Tedarik ve Üretim Planlama Mühendisi

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barko-Med Elektronik Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarik ve Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Üretim Mühendisi

LİMKON MEYVE SUYU KONSANTRE TESİSLERİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan Kaynakları Stajyeri

Elektronik Yangın Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAVİLİ ELEKTRONİK TİC. SAN. AŞ. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Yazılım Geliştirme Uzmanı

Elektronik Yangın Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAVİLİ ELEKTRONİK TİC. SAN. AŞ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. AR-GE Gömülü Yazılım Mühendisi

Elektronik Yangın Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAVİLİ ELEKTRONİK TİC. SAN. AŞ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE Gömülü Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Yönetici Asistanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız 3E Elektro Optik Sistemler için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Ekstrüzyon Hattı Operatörü

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kılıç Deniz Ürünleri Üretimi İhr. ve İth. A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ekstrüzyon Hattı Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

20. Arıza Kabul Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arıza Kabul Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Servis Uzmanı

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Teknisyen

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burkut Su Tekniği Cihazları San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknisyen arayışımız bulunmaktadır.

23. İthalat İhracat Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burkut Su Tekniği Cihazları San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat İhracat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Müdürü/Şefi

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız TAŞDELEN SU VE İÇECEK SAN.TİC.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü/Şefi arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Operatörü - Yazaki Mudanya

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yazaki Wiring Technologies Türkiye Elektrik Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü - Yazaki Mudanya arayışımız bulunmaktadır.