1. Head Of Sales

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mersoy Turizm Otelcilik İşletmeleri Şti. Ltd. için KKTC Diğer bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Head Of Sales arayışımız bulunmaktadır.

2. Modular Container International Sales Manager

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız APEC Smart Steel Structures için İstanbul(Avr.), Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modular Container International Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

3. Sea Freight Sales Representative

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nisa Lojistik için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sea Freight Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

4. Supply Chain Management Planner

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KT&G Tütün Mamülleri için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Supply Chain Management Planner arayışımız bulunmaktadır.

5. Steel Sales Manager - Hyundai Corporation

Hyundai Corporation İstanbul Office için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Steel Sales Manager - Hyundai Corporation arayışımız bulunmaktadır.

6. Smart Start Sales (Slı)-Gebze

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Rexroth Otomasyon San.ve Tic.A.Ş için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Smart Start Sales (Slı)-Gebze arayışımız bulunmaktadır.

7. As Takımı Yetenek Programı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASPİLSAN ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak As Takımı Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

8. Sales and Costing Engineer

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sage Diniz Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales and Costing Engineer arayışımız bulunmaktadır.

9. İşbaşı Eğitim Programı (Steril Üretim /Ambalaj)

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN İLAÇ ve SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşbaşı Eğitim Programı (Steril Üretim /Ambalaj) arayışımız bulunmaktadır.

10. Service Sales Engineer (Industrial Tools)

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grafton için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Sales Engineer (Industrial Tools) arayışımız bulunmaktadır.

11. Abl Foods Genç Yetenek Programı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABALIOĞLU BALIK VE GIDA ÜRÜNLERİ AŞ için Denizli +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Abl Foods Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

12. Sales Support Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız EagleBurgmann Turkey için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Support Engineer arayışımız bulunmaktadır.

13. International Markets Sales Manager

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İlko İlaç Sanayi ve Tic A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak International Markets Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

14. Senior Sales Engineer For Emea Region

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız HT Solar Enerji A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Sales Engineer For Emea Region arayışımız bulunmaktadır.

15. Sales Engineer-Ankara

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız FESTO Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Engineer-Ankara arayışımız bulunmaktadır.

16. Internal Service Sales Coordinator

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gram Equipment Makina San. Tic. Ltd. Şti - Ege Serbest Bölgesi Şubesi için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Internal Service Sales Coordinator …

17. After Sales Specialist

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yazaki Otomotiv Yan Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak After Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

18. Export Sales Executive

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ceylan Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya), Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Executive arayışımız bulunmaktadır.

19. Sales Specialist

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ocean Network Expres Turkey Denizcilik AŞ için İstanbul (Tümü), Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

20. Sales and Marketing Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Holiday Inn Express Istanbul - Airport Arnavutkoy için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales and Marketing Manager arayışımız bulunmaktadır.

21. Procurement and Contract Management Specialist

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maya Holding A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Procurement and Contract Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

22. Service & Lubricants Sales Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLTEKNO İLERİ TEKNOLOJİ MÜHENDİSLİK VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service & Lubricants Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

23. Sales Personnel

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TECHNOTURK DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Personnel arayışımız bulunmaktadır.

24. Expert Sales Engineer (Antalya)

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Expert Sales Engineer (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

25. Satın Alma Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gateway Management Lojistik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.