1. Depo Sevkiyat Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Royal Küçük Ev Aletleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Sevkiyat Şoförü ve Ürün Teslimatı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERMAN MEŞRUBAT SÜT ÜRÜNLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü ve Ürün Teslimatı arayışımız bulunmaktadır.

3. Depo Sevkiyat Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİNCAN AV KAMP VE BAL.ML.İN.GI.SN.OT.TU.RZ.TR.TİC.İT.İH.LTŞ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Sevkiyat Planlama Görevlisi

HEDEF AVM için İstanbul Anadolu bölgesinde Sevkiyat Planlama Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Depo Sevkiyat Sorumlusu

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sonex ayakkabi san ve tic ltd sti için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Depo ve Sevkiyat Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUTBEX ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo ve Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Sevkiyat Şoförü (İzmir)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız De-Ga Otomotiv A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

8. Sevkiyat Şoförü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Enplus Mağaza İşletmeciliği A.Ş için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

9. Depo ve Sevkiyat Şefi

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız PİE REKLAM EĞLENCE SPOR EKİPMANLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo ve Sevkiyat Şefi arayışımız bulunmaktadır.

10. Depo Sevkiyat Elemanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldar Kozmetik için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Sevkiyat Şoförü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akçelik Demir Çelik için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

12. Sevkiyat Elemanı

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KORKMAZ MOBİLYA VE ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Sevkiyat Şoförü

GARAJ MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

14. Sevkiyat Personeli/ Davutpaşa Şube

Kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜÇLÜ KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Personeli/ Davutpaşa Şube arayışımız bulunmaktadır.

15. Ankara Sevkiyat Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Poleks Gıda San. ve Dış Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

16. Sevkiyat Elemanı - Ataköy Selenium

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Elemanı - Ataköy Selenium arayışımız bulunmaktadır.

17. Depo Sevkiyat Sorumlusu

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERT ÇELİK METAL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Sevkiyat Şoförü

Kağıt ve Selüloz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEKAMSAN KAĞITÇILIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

19. Depo Sevkiyat Personeli

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABC TIP SAĞLIK SPOR MLZ. TEKSTİL TURİZM İNŞ.SAN.V için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Personeli arayışımız bulunmaktadır.

20. Sevkiyat Şoförü

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fasdat Gıda Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo ve Sevkiyat Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erhas Boru ve Mak. Ekipmanları San. Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo ve Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Depo Sevkiyat Şoförü - Aker Mağazacılık (İkitelli)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKER MAĞAZACILIK TEKSTİL TİC.VE SAN. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Şoförü - Aker Mağazacılık (İkitelli) arayışımız bulunmaktadır.

23. Sevkiyat Şoförü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sakarya Adametal Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

24. Sevkiyat Sorumlusu

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARNAK Marmara Nakliyat San.ve Tic.A.Ş. için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Sevkiyat Şoförü

Varimed Medikal San ve Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.