1. Mekanik Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKAY için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı

SUPERCELL BİLİŞİM HİZMETLERİ için Ankara bölgesinde Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Servis Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

4. Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diversey için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

5. Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

6. Forklift Servis Teknisyeni

Zirve istif için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik arayışımız bulunmaktadır.

8. Servis Mühendisi-Mekanik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Mekanik arayışımız bulunmaktadır.

9. Otokoç Bursa Nilüfer Fiat - Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Bursa Nilüfer Fiat - Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Nusr-Et Servis Komisi (Etiler)

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız D Et ve Et Ürünleri Gıda Pazarlama Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nusr-Et Servis Komisi (Etiler) arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Servis Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız WOOJIN PLAIMM CO.LTD MERKEZİ GÜNEY KORE İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERKEZ 1 GÜVENLİK için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektrik Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Motor Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motor Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Etikmen Tekstil için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknik Servis Uzmanı

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Biges Güvenli Hayat Teknolojileri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Saha Servis Teknisyeni

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Teknik Servis Elemanı

Multitek Elektronik San.ve Tic A.Ş için Antalya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Servis Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız sole otomasyon ve güvenlik sis. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Servis Takip Planlama Uzmanı - Muhasebe

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Takip Planlama Uzmanı - Muhasebe arayışımız bulunmaktadır.

21. Teknik Servis Uzmanı

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Magnet İletişim için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. E-Ticaret Depo Elemanı/İzmir

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Elemanı/İzmir arayışımız bulunmaktadır.

23. Specialist Sales Officer

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OETI TURKEY TEKSTİL ANALİZ VE KONTROL HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Denizli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Specialist Sales Officer arayışımız bulunmaktadır.

24. Videographer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankara Otomotiv Servis Hizmetleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Videographer arayışımız bulunmaktadır.

25. Production Control & Logistics Manager

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motherson SAS Turkey Otomotiv Servis Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Production Control & Logistics Manager arayışımız bulunmaktadır.