1. Teknik Servis Personeli

Artıtech Teknoloji için Tüm Türkiye bölgesinde Teknik Servis Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILMAZLAR YAPI MALZ. PAZ TİC. LTD. ŞTİ. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Servis Danışmanı

ABC GRUP OTOMOBİLCİLİK FİLO KİRALAMA VE TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Servis Danışmanı Otomotiv

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUFANLAR OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı Otomotiv arayışımız bulunmaktadır.

5. Çay / Kahve Servis Elemanı

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seviye Okulları Batıkent için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay / Kahve Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Servis Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota İstif Makineleri A.Ş. için İstanbul(Asya) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Servis Personel

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİBERANT İLETİŞİM HİZMETLERİ İNŞ. TUR. TİC. LTD. ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Personel arayışımız bulunmaktadır.

8. Endüstriyel Servisler Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Servisler Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Servis Süpervizörü (Asansör - Ankara)

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONE Asansör San. Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Süpervizörü (Asansör - Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

10. Kreatif Servisler Uzmanı- Jumbo

Züccaciye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kreatif Servisler Uzmanı- Jumbo arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Danışmanı - İstanbul Silivri Maxi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İstanbul Silivri Maxi arayışımız bulunmaktadır.

12. Tıbbi Cihaz Teknik Servis Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toprak Medikal Ltd.Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Cihaz Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Servis Görevlisi

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acarkent Coliseum için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Yetkili Servis Teknisyeni

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetkili Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Servis Danışmanı-Alanya

HONDA ALANYA MOTOR TİC. LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Servis Danışmanı-Alanya arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknik Servis Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Netelsan Elektrik Elektronik Sist. San. Tic.A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Yetkili Servis Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetkili Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kadromak Makina San ve Dış Tic A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Uzmanı (Servis ve Modernizasyon) - İzmir

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONE Asansör San. Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı (Servis ve Modernizasyon) - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Uzmanı (Servis ve Modernizasyon) - İstanbul

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONE Asansör San. Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı (Servis ve Modernizasyon) - İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Elemanı

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KD TEKNİK OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Güvenlik Görevlisi - Tekstilkent ve Ümraniye

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avek Otomotiv Servis San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi - Tekstilkent ve Ümraniye arayışımız bulunmaktadır.

23. Temizlik Görevlisi - Tekstilkent ve Ümraniye

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avek Otomotiv Servis San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi - Tekstilkent ve Ümraniye arayışımız bulunmaktadır.

24. Ofis Elemanı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Grafiker

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ajan Elektronik Servis San. Tic. Ltd. Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafiker arayışımız bulunmaktadır.