1. Service Technician - Kayseri

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nordex Enerji A.Ş için Kayseri bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Technician - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

2. Viking - Experienced Mfs Service Technician

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Viking Life-Saving Equipment İstanbul Denizcilik T için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Viking - Experienced Mfs Service Technician arayışımız bulunmaktadır.

3. Service Reliability Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVD TEKNOLOJİ DANIŞMANLIK SAN. ve TİC. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Service Reliability Engineer arayışımız bulunmaktadır.

4. Rs Field Service Engineer

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız FANUC TURKEY ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Rs Field Service Engineer arayışımız bulunmaktadır.

5. Customer Service Specialist

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız OOCL Gemi için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Specialist arayışımız bulunmaktadır.

6. Customer Service Specialist

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız OOCL Gemi için İstanbul (Tümü), Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Specialist arayışımız bulunmaktadır.

7. Service Engineer ( İstanbul - European Side )

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Putzmeister Makine San.ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Engineer ( İstanbul - European Side ) arayışımız bulunmaktadır.

8. Supply Chain Specialist (Temporary)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız E-Kart Elektronik Kart Sistemleri San.ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Supply Chain Specialist (Temporary) arayışımız bulunmaktadır.

9. F&B Service Expert

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Ritz- Carlton, Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak F&B Service Expert arayışımız bulunmaktadır.

10. Process Quality Engineer - Temporary

Candy Hoover Euroasia Ev Gereçleri San. Tic. A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Process Quality Engineer - Temporary arayışımız bulunmaktadır.

11. Quality Engineer - Temporary

Candy Hoover Euroasia Ev Gereçleri San. Tic. A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Quality Engineer - Temporary arayışımız bulunmaktadır.

12. Room Service Server

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Room Service Server arayışımız bulunmaktadır.

13. Waste Water Treatment Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mandarin Oriental Bodrum için Muğla bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Waste Water Treatment Technician arayışımız bulunmaktadır.

14. Service Engineer

Tarım Araç ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Power Tk Makina Servis Sanayi A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Engineer arayışımız bulunmaktadır.

15. Service Delivery Manager

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hapag-Lloyd Denizaşırı Nakliyat A.Ş. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Delivery Manager arayışımız bulunmaktadır.

16. Customer Service Representative & Dispatch

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Limo Miami için İstanbul (Tümü) +9 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Representative & Dispatch arayışımız bulunmaktadır.

17. Customer Service Representative & Dispatch

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Limo Miami için İstanbul (Tümü) +9 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Representative & Dispatch arayışımız bulunmaktadır.

18. HSE Specialist (Temporary-External)

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nordex Enerji A.Ş için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak HSE Specialist (Temporary-External) arayışımız bulunmaktadır.

19. Customer Care Specialist (Temporary)

Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barry Callebaut Eurasıa Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Periodical olarak çalışacak Customer Care Specialist (Temporary) arayışımız bulunmaktadır.

20. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız First Contact Service Iletisim Hizmetleri A.S. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKAY TRAVEL SERVICE için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Call Center Customer Representative

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız First Contact Service Iletisim Hizmetleri A.S. için İstanbul (Tümü) +7 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Call Center Customer Representative arayışımız bulunmaktadır.

23. Uluslararası Satış Uzmanı- Fransızca

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız International Healthcare Service için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uluslararası Satış Uzmanı- Fransızca arayışımız bulunmaktadır.

24. Uluslararası Satış Uzmanı-İspanyolca

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız International Healthcare Service için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uluslararası Satış Uzmanı-İspanyolca arayışımız bulunmaktadır.

25. Temizlik Hizmetleri Şefi

Temizlik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALL SERVICE TESİS YÖNETİM HİZ. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Hizmetleri Şefi arayışımız bulunmaktadır.