1. Audit Semi Senior - Senior

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BDO Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Audit Semi Senior - Senior arayışımız bulunmaktadır.

2. Indirect Tax Semi Senior

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Deloitte için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Indirect Tax Semi Senior arayışımız bulunmaktadır.

3. Senior - SAP CO Danışmanı

Bilişim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız SPECTRUM GİRİŞİMCİLİK YATIRIMCILIK YAZILIM DANIŞMANLIK A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior - SAP CO Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Maintenance Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polyplex Europa Polyester Film San. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Maintenance Engineer arayışımız bulunmaktadır.

5. Service Technician - Kayseri

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nordex Enerji A.Ş için Kayseri bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Technician - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

6. Senior Iıot Technology Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVD TEKNOLOJİ DANIŞMANLIK SAN. ve TİC. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Iıot Technology Engineer arayışımız bulunmaktadır.

7. Senior Salesforce Administrator

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Salesforce Administrator arayışımız bulunmaktadır.

8. Senior E-Commerce Sales Specialist

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOLİD MAĞAZACILIK HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior E-Commerce Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

9. Senior Planning Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wittur Asansör San.Tic.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Planning Engineer arayışımız bulunmaktadır.

10. Senior Lead Brand Manager

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Lead Brand Manager arayışımız bulunmaktadır.

11. Ocean Pricing Specialist / Senior Specialist

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRUKKER TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Ocean Pricing Specialist / Senior Specialist arayışımız bulunmaktadır.

12. Senior Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜNTEKS BOYA BASKI APRE TEKSTİL SAN. İÇ VE DIŞ TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

13. Maintenance Responsible

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAERTEX TURKEY TEKSTİL LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Maintenance Responsible arayışımız bulunmaktadır.

14. Budget & Reporting Senior Specialist

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fiba Perakende Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Budget & Reporting Senior Specialist arayışımız bulunmaktadır.

15. Group Reporting and Consolidation Senior

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARKEL Elektrik Elektronik San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Group Reporting and Consolidation Senior arayışımız bulunmaktadır.

16. HVAC Industrial Senior Sales Engineer-Ankara

JOHNSON CONTROLS için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak HVAC Industrial Senior Sales Engineer-Ankara arayışımız bulunmaktadır.

17. Senior .Net Core Backend Developer

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız VALUESET YAZILIM ve DANIŞMANLIK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior .Net Core Backend Developer arayışımız bulunmaktadır.

18. Training and Development Senior Specialist

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Alüminyum için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Training and Development Senior Specialist arayışımız bulunmaktadır.

19. Maintenance Engineer

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAZAKI Wiring Tech.Türkiye Elk.Sis.San.Tic.Ltd.Şti için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maintenance Engineer arayışımız bulunmaktadır.

20. Budget and Reporting Senior Specialist

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mutlu Akü için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Budget and Reporting Senior Specialist arayışımız bulunmaktadır.

21. Material Planning Senior Specialist

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arçelik - LG Klima San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Material Planning Senior Specialist arayışımız bulunmaktadır.

22. Senior IT Business Solutions Specialist

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arçelik - LG Klima San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior IT Business Solutions Specialist arayışımız bulunmaktadır.

23. Waste Water Treatment Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mandarin Oriental Bodrum için Muğla bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Waste Water Treatment Technician arayışımız bulunmaktadır.

24. Senior Finance Specialist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baykan Denim Konfeksiyon A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Finance Specialist arayışımız bulunmaktadır.

25. Senior Accountant

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Radonix için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Accountant arayışımız bulunmaktadır.