1. Kıdemli Dijital Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SPN CLİNİC için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Dijital Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Kurumsal Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL CITY HOSPITAL için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTEKNİK RULMAN A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Dijital Pazarlama Stajyeri

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız GOLDEN PLANET KUYUMCULUK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Dijital Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SPN CLİNİC için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Pazarlama Uzmanı

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esmer Mermer San. Tic. A.Ş için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Pazarlama Uzmanı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız AMARELLE GİYİM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Gıda Mühendisi Satış Pazarlama

MAUN GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Mühendisi Satış Pazarlama arayışımız bulunmaktadır.

9. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISONEM BOYA VE YALITIM TEKNOLOJILERI İNS.SAN.TIC.A.S için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Pazarlama Sorumlusu

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HEMEL BOYA VE KİMYA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Müşteri Hizmetleri Asistanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Geliver Bilişim Yazılım Lojistik Ticaret Pazarlama Danışmanlık Arge Anonim Şirketi için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

12. İşe Alım ve Eğitim Süreç Yöneticisi

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇETİN FAMİLY TEKSTİL GIDA PAZARLAMA SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Eğitim Süreç Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

13. İkram Görevlisi

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ROYALEST GROUP FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkram Görevlisi arayışımız …

14. Müşteri Destek Uzmanı (Evden Calisma)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız REMODEL DİJİTAL PAZARLAMA YAZILIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Destek Uzmanı (Evden Calisma) …

15. Gizli Müşteri

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız RONİ DANIŞMANLIK PAZARLAMA VE PİYASA ARAŞTIRMA HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gizli Müşteri arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Danışmanı

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TAYF PAZARLAMA TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Afyon

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Afyon arayışımız bulunmaktadır.

18. French Speaking Customer Representative

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REAL STAR DIŞ TİCARET VE TURİZM PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ için Muğla +1 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak French Speaking Customer Representative arayışımız bulunmaktadır.

19. Raporlama Sorumlusu

Mapp Pazarlama için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Raporlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Uzmanı - Isparta

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için Isparta bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı - Isparta arayışımız bulunmaktadır.

21. Mağaza Müdürü ( Brandium )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü ( Brandium ) arayışımız bulunmaktadır.

22. Endüstriyel Tasarımcı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENMAR YAPI ÜRÜNLERİ DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

23. Satın Alma Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENMAR YAPI ÜRÜNLERİ DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Elektrik Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTTOMAN DIŞ TİCARET VE MUTFAK GEREÇLERİ SANAYİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Saha Satış Uzmanı (Hatay)

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Würth Sanayi Ürünleri Ticaret Limited Şirketi için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı (Hatay) arayışımız bulunmaktadır.