1. Mağaza Müdürü-Mersin

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BGSTORE MAĞAZACILIK A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü-Mersin arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Müdür Yardımcısı Mersin Marina

Hotiç için Mersin bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı Mersin Marina arayışımız bulunmaktadır.

3. Part Time Satış Danışmanı - Mersin Saya Park

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Mersin Saya Park arayışımız …

4. Satış Danışmanı - Mersin Forum

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adil Işık Group için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Mersin Forum arayışımız bulunmaktadır.

5. Motorlu Kurye

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEHMET MURAT YILDIRIM için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motorlu Kurye arayışımız bulunmaktadır.

6. Aktif Satış Müdürü

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARBAT HOMES EMLAK İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Kimya Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMADA DUVAR KAĞITLARI A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kimya Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Tasarım Müdürü

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDO ENERJİ SAN. TİC. A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışman-Mezitli Cumhuriyet&Cengiz Topel

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışman-Mezitli Cumhuriyet&Cengiz Topel arayışımız bulunmaktadır.

10. Saha Satış Temsilcisi

GÖKPA İNŞ.MALZ.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Finans Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSOY OTO SAN TİC.LTD ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDO OTOMOTİV için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Yönetim Uzmanı

Gıda Makineleri ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tat Bakliyat San. ve Tic. Aş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yönetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Teknik Satın Alma Uzmanı

Kağıt- Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATLAS TOBACCO TÜTÜN VE TÜTÜN MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Finans Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATLAS TOBACCO TÜTÜN VE TÜTÜN MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATLAS TOBACCO TÜTÜN VE TÜTÜN MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Depo Uzmanı

Tectone Teknoloji San. Tic. A.Ş (Awox) için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Araştırma Geliştirme / Arge Uzmanı

Bağlar Mobilya Tahaaüt Gıda İnşaat San. Turizm Ltd için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. İşe Alım Uzmanı

Yatırım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Titan2 İc İçtaş İnşaat A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Şirket Avukatı

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BERDAN CIVATA ENERJİ İMALAT SAVUNMA SANAYİ VE LABORATUVAR HİZ.TİC.A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şirket Avukatı arayışımız bulunmaktadır.

22. Ziraat Mühendisi

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Windport Uluslararası Enerji Denetim ve Liman Hiz için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ziraat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Şantiye Şefi

Firma Bilgisi Gizli için İstanbul (Tümü), Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

24. Dış Ticaret Uzmanı

Aytekin Group için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Sorumlusu (Yurtiçi Karayolu Taşımacılığı)

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARKAS LOJİSTİK AS. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sorumlusu (Yurtiçi Karayolu Taşımacılığı) arayışımız bulunmaktadır.