1. Satış Danışmanı- İzmir Menemen Novada

Madame Coco için İzmir bölgesinde Satış Danışmanı- İzmir Menemen Novada arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - İzmir Menemen Novada

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İzmir Menemen Novada arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Satış Danışmanı Reeder Novada Akhisar

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı Reeder Novada Akhisar arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdürü Reeder Akhisar Novada Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü Reeder Akhisar Novada Avm arayışımız bulunmaktadır.

5. Manavgat Novada Avm - Satış Danışmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Manavgat Novada Avm - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı Konya Novada Avm

İKİLER TEKSTİL için Konya bölgesinde Satış Danışmanı Konya Novada Avm arayışımız bulunmaktadır.

7. Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street Tokat Novada

FLO Mağazacılık için Tokat bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street Tokat Novada arayışımız bulunmaktadır.

8. Mağaza Müdürü Konya Novada

Firma Adı Gizli için Konya bölgesinde Mağaza Müdürü Konya Novada arayışımız bulunmaktadır.

9. Mağaza Müdür Yardımcısı - Aydın Söke Novada

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Aydın Söke Novada arayışımız bulunmaktadır.

10. Satis Aplikasyon Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satis Aplikasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Müdürü-Balıkesir Edremit Novada

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü-Balıkesir Edremit Novada arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı (Balıkesir Edremit Novada AVM)

Rossmann için Balıkesir bölgesinde Satış Danışmanı (Balıkesir Edremit Novada AVM) arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Müdürü - In Street İzmir Menemen

FLO Mağazacılık için İzmir bölgesinde Mağaza Müdürü - In Street İzmir Menemen arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı (Yozgat Novada)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için Yozgat bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Yozgat Novada) arayışımız bulunmaktadır.

15. Part Time Satış Danışmanı - Konya Novada Avm

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Konya Novada Avm arayışımız bulunmaktadır.

16. Bebekolog /Part Satış Danışmanı -İzmir Menemen

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İzmir bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog /Part Satış Danışmanı -İzmir Menemen arayışımız bulunmaktadır.

17. Mağaza Müdürü- Ordu Novada

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUĞBA DERİ VE KONFEKSİYON ÜRÜNLERİ İMALAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü- Ordu Novada arayışımız …

18. Mağaza Müdürü (Söke Novada Avm)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü (Söke Novada Avm) arayışımız bulunmaktadır.

19. İhracat Yetkilisi (İzmir Menemen Fabrikası)

VKF Renzel Türkiye için İzmir bölgesinde İhracat Yetkilisi (İzmir Menemen Fabrikası) arayışımız bulunmaktadır.

20. Mağaza Müdürü (Söke Novada Avm)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü (Söke Novada Avm) arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Danışmanı (Konya Novada)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız UKİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Konya Novada) arayışımız bulunmaktadır.

22. Menemen Mağaza Genel Başvuru

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özşanal Züccaciye Day. Tük. Mal. San.Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Menemen Mağaza Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

23. Engelli Personel - İzmir Menemen Cadde

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel - İzmir Menemen Cadde arayışımız bulunmaktadır.

24. Menemen Tanzim Destek Elemanı

Mapp Pazarlama için İzmir bölgesinde Menemen Tanzim Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Danışmanı ( Ordu Novada )

Tamer Tanca için Ordu bölgesinde Satış Danışmanı ( Ordu Novada ) arayışımız bulunmaktadır.