1. Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir

SNT REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

2. Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir

SNT REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

3. Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdür Yardımcısı (Izmir Optimum Avm)

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NIKE INC için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı (Izmir Optimum Avm) arayışımız bulunmaktadır.

5. Sales Executive (Istanbul & Cesme Based)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Swissotel Çeşme Resort & SPA için İstanbul (Tümü), İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Executive (Istanbul & Cesme Based) arayışımız bulunmaktadır.

6. Assistant Sales Manager (Istanbul & Cesme Based))

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Swissotel Çeşme Resort & SPA için İstanbul(Avr.), İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Assistant Sales Manager (Istanbul & Cesme Based)) arayışımız bulunmaktadır.

7. Ofis Asistanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız izmir ata gayrimenkul yatrım ortaklığı için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Bilgi İşlem Uzmanı (IT Specialist)

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Izmir Otel için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı (IT Specialist) arayışımız bulunmaktadır.

10. Vezne Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vezne Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Vezne Elemanı(Engelli Personel)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vezne Elemanı(Engelli Personel) arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Sınıf Öğretmeni

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız izmir çamlıca eğitim kur. san. tic. a.ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sınıf Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Vezne Elemanı(Engelli Personel)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vezne Elemanı(Engelli Personel) arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Hta Satış Danışmanı

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hta Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Receptionist

Swissôtel Büyük Efes, Izmir için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Receptionist arayışımız bulunmaktadır.