1. Satış Danışmanı - İstanbul Silivri Maxi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İstanbul Silivri Maxi arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - İzmir Agora Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BHPC ISTANBUL GIYIM SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İzmir Agora Avm arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Satış Temsilcisi - Sultanbeyli / Plato AVM

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Satış Temsilcisi - Sultanbeyli / Plato AVM arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı - İzmir Selway Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İzmir Selway Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

6. Cafe - Barista - İstanbul Trump AVM

D&R Cafe için İstanbul Avrupa bölgesinde Cafe - Barista - İstanbul Trump AVM arayışımız bulunmaktadır.

7. Part Time Satış Temsilcisi - İstanbul Vadi AVM

D&R için İstanbul Avrupa bölgesinde Part Time Satış Temsilcisi - İstanbul Vadi AVM arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Temsilcisi- İstanbul İstinye Park AVM

D&R için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Temsilcisi- İstanbul İstinye Park AVM arayışımız bulunmaktadır.

9. Depo Sorumlusu - Kozzy Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu - Kozzy Avm arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Müdürü - Zonguldak 67 Burda AVM

English Home için Zonguldak bölgesinde Mağaza Müdürü - Zonguldak 67 Burda AVM arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Müdürü - Maltepe Piazza AVM

Firma Adı Gizli için İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Müdürü - Maltepe Piazza AVM arayışımız bulunmaktadır.

12. Mağaza Müdürü Bursa Marka AVM

Sportive Spor Malzemeleri Tic.A.Ş. için Bursa bölgesinde Mağaza Müdürü Bursa Marka AVM arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Müdürü-Marmarapark Avm (İstanbul Avrupa)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız TIFFANY TOMATO MAĞAZACILIK TEKSTİL TİCARET ANONİM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü-Marmarapark Avm (İstanbul Avrupa) arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı - Jumbo Kanyon Avm

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SAN A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Jumbo Kanyon Avm arayışımız bulunmaktadır.

15. Pizza Lazza - Metroway AVM Mutfak Ekip Üyesi

Saloon Burger için İstanbul Avrupa bölgesinde Pizza Lazza - Metroway AVM Mutfak Ekip Üyesi arayışımız bulunmaktadır.

16. Mağaza Müdürü - Konya Enntepe Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Konya Enntepe Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

17. Mağaza Müdür Yardımcısı İstinye Park Avm

Gap için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı İstinye Park Avm arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Müdürü - İstanbul Ataşehir Watergarden Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - İstanbul Ataşehir Watergarden Avm arayışımız bulunmaktadır.

19. Kasiyer - Adana Optimum Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer - Adana Optimum Avm arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Danışmanı (Midtown Avm)

BLUEMINT MAĞAZACILIK A.Ş. için Muğla bölgesinde Satış Danışmanı (Midtown Avm) arayışımız bulunmaktadır.

21. Mağaza Satış Danışmanı Reeder Lovelet Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı Reeder Lovelet Avm arayışımız bulunmaktadır.

22. Sınıf Öğretmeni

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISTANBUL AMERICAN SCHOOLS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sınıf Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Elektrikçi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çerkezköy Center AVM için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrikçi arayışımız bulunmaktadır.

24. İnsan Kaynakları Yetkilisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Müdür Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.