1. Satış Danışmanı - İzmir Buca Cadde Mağazası

English Home için İzmir bölgesinde Satış Danışmanı - İzmir Buca Cadde Mağazası arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - İstanbul Büyükçekmece Mimaroba Cadde

Madame Coco için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Büyükçekmece Mimaroba Cadde arayışımız bulunmaktadır.

3. Depo Sorumlusu - Bursa 23 Nisan Cadde Mağazası

English Home için Bursa bölgesinde Depo Sorumlusu - Bursa 23 Nisan Cadde Mağazası arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı - Konya Kulu Cemilkebir Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Konya Kulu Cemilkebir Cadde arayışımız bulunmaktadır.

5. Takım Lideri/Alanya Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri/Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

6. Part Time Satış Danışmanı - İstanbul Bağdat Cadde

English Home için İstanbul Anadolu bölgesinde Part Time Satış Danışmanı - İstanbul Bağdat Cadde arayışımız bulunmaktadır.

7. Part Time Satış Danışmanı - İzmir Gaziemir Cadde Mağazası

English Home için İzmir bölgesinde Part Time Satış Danışmanı - İzmir Gaziemir Cadde Mağazası arayışımız bulunmaktadır.

8. IT Technician - Istanbul (Levent)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hemmersbach Turkey Bilgi Teknolojileri Ltd Sti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Technician - Istanbul (Levent) arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı - Samsun Terme Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Samsun Terme Cadde arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı - Adana Turgut Özal Cadde

Madame Coco için Adana bölgesinde Satış Danışmanı - Adana Turgut Özal Cadde arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Danışmanı - Manisa Saruhanlı Cadde

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Manisa Saruhanlı Cadde arayışımız bulunmaktadır.

12. Store Manager-Tommy Hilfiger Istanbul IstinyePark

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız PVHCorp için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Store Manager-Tommy Hilfiger Istanbul IstinyePark arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Müdür Yardımcısı (Ordu Cadde)

Rossmann için Ordu bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı (Ordu Cadde) arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı (Ordu Cadde)

Rossmann için Ordu bölgesinde Satış Danışmanı (Ordu Cadde) arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Danışmanı ( Osmanbey Cadde )

SUWEN için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı ( Osmanbey Cadde ) arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Danışmanı - Ankara Hüseyingazi Cadde

Madame Coco için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı - Ankara Hüseyingazi Cadde arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Danışmanı - Ankara Keçiören Bağlum Cadde

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Ankara Keçiören Bağlum Cadde arayışımız bulunmaktadır.

18. Sınıf Öğretmeni

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISTANBUL AMERICAN SCHOOLS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sınıf Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı - İzmir Agora Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BHPC ISTANBUL GIYIM SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İzmir Agora Avm arayışımız bulunmaktadır.

20. İnsan Kaynakları Yetkilisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Müdür Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

22. Demi Cdp

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soho House Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Demi Cdp arayışımız bulunmaktadır.

23. Mekanik Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Radisson Blu Hotel, Istanbul Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Revenue Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Holiday Inn Express Istanbul - Airport Arnavutkoy için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Revenue Manager arayışımız bulunmaktadır.

25. Sales and Marketing Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Holiday Inn Express Istanbul - Airport Arnavutkoy için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales and Marketing Manager arayışımız bulunmaktadır.