1. Tezgahtar (Pelit Fabrika Satış Esenyurt)

Pelit Pastacılık ve Gıda için İstanbul Avrupa bölgesinde Tezgahtar (Pelit Fabrika Satış Esenyurt) arayışımız bulunmaktadır.

2. Fabrika Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Holding – Supsan Otomotiv Parçaları için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Fabrika Temizlik Görevlisi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Onko İlaç Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Fabrika Merkez Servis Takım Lideri

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BSH Turkey için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Merkez Servis Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

5. Fabrika Müdürü

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Fabrika Merkez Servis Ekip Yöneticisi

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BSH Turkey için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Merkez Servis Ekip Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Fabrika Müdürü

KİBSAŞ Karadeniz İnşaat ve Beton San. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

8. Fabrika Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Fabrika İşçisi

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇUHADAROĞLU METAL SAN. VE PAZ. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika İşçisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Fabrika Müdürü

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız KIZILAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Satis Aplikasyon Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satis Aplikasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Fabrika Müdürü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tezcan Galvanizli Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Fabrika Müdürü

SARUHAN KİMYA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Fabrika Müdür Yardımcısı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kechy Gıda A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Fabrika Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız SHANTİGO OTOMOTİV SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Güvenlik Görevlisi (Fabrika Projesi)

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi (Fabrika Projesi) arayışımız bulunmaktadır.

17. Fabrika Üretim Müdürü

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erüst Tarım Üretim Paz. Ltd. Şti. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Fabrika Personeli

Ces Led Aydınlatma Elektrik Elektronik İmalat Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Personeli arayışımız bulunmaktadır.

19. Fabrika Müdürü

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız ESKİM KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Fabrika Silo Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soyyiğit Gıda Sanayi ve Tic.AŞ. için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Silo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Tedarik Uzmanı

Jeneratör sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jeneratör Fabrika için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Elemanı

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pelit Arslan Kontraplak Fabrika A.Ş. - Turanlar Group için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Astaş Alüminyum Fabrika için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Teknik Servis Uzmanı

Özka Fabrika Malzemeleri ve Takım San. Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.), Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Sistem Uzmanı

Jeneratör sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jeneratör Fabrika için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sistem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.