1. Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo) arayışımız bulunmaktadır.

2. Esenyurt Depo Elemanı (Yol+Yemek+Prim)

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Esenyurt Depo Elemanı (Yol+Yemek+Prim) arayışımız bulunmaktadır.

3. Transfer Merkezi Görev./ Esenyurt (Yol+Yemek+Prim)

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Transfer Merkezi Görev./ Esenyurt (Yol+Yemek+Prim) arayışımız bulunmaktadır.

4. Barista - Esenyurt

Kahve Dünyası için İstanbul Avrupa bölgesinde Barista - Esenyurt arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı (İstanbul Esenyurt)

Rossmann için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı (İstanbul Esenyurt) arayışımız bulunmaktadır.

6. Esenyurt Mağazamız İçin Takım Arkadaşları

Tamer Tanca için İstanbul Avrupa bölgesinde Esenyurt Mağazamız İçin Takım Arkadaşları arayışımız bulunmaktadır.

7. Merkez Depo Elemanı (Esenyurt)

Tamer Tanca için İstanbul Avrupa bölgesinde Merkez Depo Elemanı (Esenyurt) arayışımız bulunmaktadır.

8. Barista (Esenyurt)

Starbucks için İstanbul Avrupa bölgesinde Barista (Esenyurt) arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı - İstanbul Esenyurt City Center Avm

Madame Coco için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Esenyurt City Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

10. Temizlik Personeli (Esenyurt)

Tamer Tanca için İstanbul Avrupa bölgesinde Temizlik Personeli (Esenyurt) arayışımız bulunmaktadır.

11. Depo Elemanı (Esenyurt)

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı (Esenyurt) arayışımız bulunmaktadır.

12. 2.El Satış Danışmanı (Doğuş Oto Esenyurt)

DOĞUŞ OTO PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 2.El Satış Danışmanı (Doğuş Oto Esenyurt) arayışımız bulunmaktadır.

13. Esenyurt Carrefoursa- Depo Operasyon Görevlisi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Esenyurt Carrefoursa- Depo Operasyon Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo Personeli / Esenyurt Kıraç

Olgar Şirketler Grubu için İstanbul Avrupa bölgesinde Depo Personeli / Esenyurt Kıraç arayışımız bulunmaktadır.

15. Pastane Üretim Elemanı - Pelit Esenyurt Fabrika

Pelit Pastacılık ve Gıda için İstanbul Avrupa bölgesinde Pastane Üretim Elemanı - Pelit Esenyurt Fabrika arayışımız bulunmaktadır.

16. Sevkiyat Şoförü - Pelit Esenyurt Fabrika

Pelit Pastacılık ve Gıda için İstanbul Anadolu bölgesinde Sevkiyat Şoförü - Pelit Esenyurt Fabrika arayışımız bulunmaktadır.

17. Çikolata Üretim Elemanı - Pelit Esenyurt Fabrika

Pelit Pastacılık ve Gıda için İstanbul Avrupa bölgesinde Çikolata Üretim Elemanı - Pelit Esenyurt Fabrika arayışımız bulunmaktadır.

18. Donuk Pasta Üretim Elemanı - Pelit Esenyurt Fabrika

Pelit Pastacılık ve Gıda için İstanbul Avrupa bölgesinde Donuk Pasta Üretim Elemanı - Pelit Esenyurt Fabrika arayışımız bulunmaktadır.

19. Depo Elemanı - Pelit Esenyurt Fabrika

Pelit Pastacılık ve Gıda için İstanbul Avrupa bölgesinde Depo Elemanı - Pelit Esenyurt Fabrika arayışımız bulunmaktadır.

20. Aşçı Yardımcısı - Pelit Esenyurt Fabrika

Pelit Pastacılık ve Gıda için İstanbul Avrupa bölgesinde Aşçı Yardımcısı - Pelit Esenyurt Fabrika arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo Personeli (Esenyurt/ Part Time)

Dağ Tekstil için İstanbul Avrupa bölgesinde Depo Personeli (Esenyurt/ Part Time) arayışımız bulunmaktadır.

22. Hukuk Asistanı

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NİHAN AVCILAR CANPOLAT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hukuk Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Ön Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVCI PEYZAJ HAF.İNŞ.NAK.HAY.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Ön Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVCI PEYZAJ HAF.İNŞ.NAK.HAY.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. CEO Asistanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVCI GLOBAL İNŞAAT MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CEO Asistanı arayışımız bulunmaktadır.