1. Kasiyer / Satış Danışmanı (Antalya)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tuğba için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer / Satış Danışmanı (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

2. Bebekolog/Satış Danışman-Antalya Alanya

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bebekolog/Satış Danışman-Antalya Alanya arayışımız bulunmaktadır.

3. Bölge Yöneticisi / Antalya

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Golf Dondurma için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Yöneticisi / Antalya arayışımız bulunmaktadır.

4. Temizlik Görevlisi (Antalya)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Veni Vidi Göz Grup için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

5. Vodafone Satış Profesyonelleri

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Antalya Kepez İşleyenler Mağazası için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Satış Profesyonelleri arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Four Points Express By Sheraton için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Personel

GÜRSES YEKTA HOMES OTELCİLİK TURİZM İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

8. Şantiye Şefi

GÜRSES YEKTA HOMES OTELCİLİK TURİZM İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

9. Rezervasyon Memuru

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maxx Royal Resorts için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon Memuru arayışımız bulunmaktadır.

10. İnsan Kaynakları Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cullinan Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Misafir İlişkileri Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MK Group için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Misafir İlişkileri Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Öğrenci İşleri Yetkilisi

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Üçgen Eğitim Kurumları için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Öğrenci İşleri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Misafir İlişkileri Elemanı

Zafer Taahhüt İnşaat ve Ticaret A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Misafir İlişkileri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Gece Müdürü

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnkaş İnşaat San. Ve. Tİc. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gece Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan Kaynakları Yöneticisi / Yönetmeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÜRAL SU BİRA MEŞRUBAT PETROL ÜRÜNLERİ TAŞIMACILIK PAZ DAĞITIM TİC A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Environmental Engineer

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Environmental Engineer arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Servis Personel

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİBERANT İLETİŞİM HİZMETLERİ İNŞ. TUR. TİC. LTD. ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Personel arayışımız bulunmaktadır.

18. Cabin Crew Member

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız FREEBIRD AIRLINES için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Cabin Crew Member arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tulukcell Teknoloji A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Eğitim Destek Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAN Tourism Software Group için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo Sevkiyat Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız HACI HAYRULLAH NEBİOĞLU OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Guest Relations Representative (German Market)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ODEON TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ - ODEON TOURS için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Guest Relations Representative (German Market) arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Operasyon Sorumlusu

Hastalya Otomotiv için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Fabrika Üretim Müdürü

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erüst Tarım Üretim Paz. Ltd. Şti. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Servis Danışmanı-Alanya

HONDA ALANYA MOTOR TİC. LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Servis Danışmanı-Alanya arayışımız bulunmaktadır.