1. Müşteri Danışmanı (Doğuş Oto Ankara)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Oto için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Danışmanı (Doğuş Oto Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

2. Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wam Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm arayışımız bulunmaktadır.

3. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM

Madame Coco için Kahramanmaraş bölgesinde Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM arayışımız bulunmaktadır.

6. Müşteri Danışmanı - Ramsey | Emaar Avm

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramsey-Kip için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Danışmanı - Ramsey | Emaar Avm arayışımız bulunmaktadır.

7. Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barçın Spor Malz. Tic. ve San. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike) arayışımız bulunmaktadır.

8. Teknik Denetim Yönetmeni

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız CCN YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Denetim Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Mağaza Satış Temsilcisi

Chima Tekstil (Sin Tekstil) için Ankara +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Dış Ticaret Satış Sorumlusu

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız BHK SERA SİSTEMLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Asistan

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız asem güvenlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asistan arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknik Personel

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız asem güvenlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

13. Aktif Satış Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Md Medikal Sağlık için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Standart Civata için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Kurumsal Satış Temsilcisi

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polar Araştırma Teknoloji A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Lena Telekomünikasyon için Ankara bölgesinde Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

17. İhracat Pazarlama Uzmanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Çevre Mühendisi

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çevre Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. İç Piyasa Bölge Satış Uzmanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Coante Quartz Surfaces için Ankara +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Piyasa Bölge Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Kurye

Fidancılık - Çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İBRAHİM ÇETİNKAYA için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye arayışımız bulunmaktadır.

21. CNC Torna Operatörü

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATC - Mateks için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Uzmanı

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DMC GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İmalat Mühendisi

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATC - Mateks için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İmalat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Proje Dizayn Yöneticisi (Ges)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asunim Yenilenebilir Enerji A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Dizayn Yöneticisi (Ges) arayışımız bulunmaktadır.

25. Bilgi İşlem Uzmanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NANOGRAFİ NANO TEKNOLOJİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.