1. Satış Danışmanı - Ankara Kentpark

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Ankara Kentpark arayışımız bulunmaktadır.

2. İklimsa Ankara Bölge Müdürü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İklimsa Ankara Bölge Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. Ankara Otomobil Satış Destek Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız 2-A İnşaat Mühendislik Turizm Otomotiv San Tic Ltd Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Otomobil Satış Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Yetkilisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİKİTGAZ DAĞITIM VE ENDÜSTRİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

5. İç Mimar

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız STUDİO 86 İÇ MİMARLIK TASARIM İNŞAAT SANAYİ VE TİC için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Elemanı

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız UMDE İNŞ NAK SAN TİC LTD ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Eğitim Satış Danışmanı (Çağrı Merkezi)

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzaktan Online Eğitim Bilişim Yay. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Satış Danışmanı (Çağrı Merkezi) arayışımız bulunmaktadır.

8. Akaryakıt Pompacısı

MEHMETÇİK VAKFI TURİZM PETROL İNŞ.SAĞ.GIDA VE TİC.LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akaryakıt Pompacısı arayışımız bulunmaktadır.

9. CNC Torna Ustası

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PARS HAVACILIK SAVUNMA MAKİNA SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

10. Araç Teslimat Sorumlusu

ABC GRUP OTOMOBİLCİLİK FİLO KİRALAMA VE TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Teslimat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Gayrimenkul Satış Danışmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MKC GROUP METAL İNŞAAT A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gayrimenkul Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Yazılım Birim Lideri

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRBAĞ SAVUNMA VE TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Birim Lideri arayışımız bulunmaktadır.

13. Tasarım ve Ürün Geliştirme Müdürü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRBAĞ SAVUNMA VE TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım ve Ürün Geliştirme Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Üretim ve Ürün Geliştirme Direktörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRBAĞ SAVUNMA VE TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim ve Ürün Geliştirme Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

15. Servis Danışmanı

ABC GRUP OTOMOBİLCİLİK FİLO KİRALAMA VE TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Resepsiyonist

ABC GRUP OTOMOBİLCİLİK FİLO KİRALAMA VE TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

17. E-İçerik Üreticisi

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATA YAYINCILIK için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-İçerik Üreticisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Danışmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özge Özgenç Butik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı

Çağrı Konfeksiyon San. Ve Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Kurumsal Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL CITY HOSPITAL için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Danışmanı

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız vivamar healty and tourism için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Muhasebe Elemanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Garantili Arabam için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Temizlik Görevlisi

KAYMAZLAR SAVUNMA VE HAVACILIK MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Çay / Kahve Servis Elemanı

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seviye Okulları Batıkent için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay / Kahve Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.