1. Satış Danışmanı Kocaeli Gebze Center Avm

Rossmann için Kocaeli bölgesinde Satış Danışmanı Kocaeli Gebze Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - Zorlu Center Linens

ZorluTeks Tekstil için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - Zorlu Center Linens arayışımız bulunmaktadır.

3. Balıkesir Outlet Yaymacılar Cadde - Mağaza Müdürü

FLO Mağazacılık için Balıkesir bölgesinde Balıkesir Outlet Yaymacılar Cadde - Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdürü - Balıkesir Outlet Yaymacılar Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Balıkesir Outlet Yaymacılar Cadde arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı ( Viaport Outlet )

SUWEN için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı ( Viaport Outlet ) arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı - Susurluk Festiva Outlet Avm

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SAN. VE TİC.A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Susurluk Festiva Outlet Avm arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı ( Viaport Outlet Avm )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( Viaport Outlet Avm ) arayışımız bulunmaktadır.

8. Mağaza Müdür Yardımcısı - Gebze Center Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız D’s Damat için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Gebze Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı - Gebze Center Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız D’s Damat için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Gebze Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

10. Optimum Outlet - Mağaza Depo Destek Elemanı

İpekyol için İstanbul Anadolu bölgesinde Optimum Outlet - Mağaza Depo Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Under Armour İzmit Outlet - Ft Satış Danışmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Perakende Satış Giyim ve Aksesuar Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Under Armour İzmit Outlet - Ft Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı - Bursa As Outlet Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için Bursa bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Satış Danışmanı - Bursa As Outlet Avm arayışımız bulunmaktadır.

13. İnsan Kaynakları Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİMİT CENTER için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Almanca Öğretmeni

Dershane ve Kurslar sektöründe faaliyet gösteren firmamız JUST ENGLISH LANGUAGE AND TOEFL CENTER-SADECE İNGİLİZCE için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Almanca Öğretmeni …

15. Senior Sales Manager

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

16. Director Sales & Distribution

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Director Sales & Distribution arayışımız bulunmaktadır.

17. Senior Marketing Manager

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Marketing Manager arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Mühendisi

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYSERİ METAL CENTER SAN VE TİC AŞ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız NET CALL CENTER için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Teknisyeni

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız WİNDSOR HOTEL & CONVENTİON CENTER için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

21. Mekanik Teknisyeni

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız WİNDSOR HOTEL & CONVENTİON CENTER için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Gaziosmanpaşa Eğitim Satış Danışmanı

JUST ENGLISH LANGUAGE AND TOEFL CENTER-SADECE İNGİLİZCE için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gaziosmanpaşa Eğitim Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Diş Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DCI Dental Center International için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

24. Bulaşıkçı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton Ankara Hotel & Convention Center için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bulaşıkçı arayışımız bulunmaktadır.

25. Hemşire

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KEMER MEDİCAL CENTER ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ TURİZM VE TİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hemşire arayışımız bulunmaktadır.