1. Tv Fabrikası Boyahane Formeni

Tectone Teknoloji San. Tic. A.Ş (Awox) için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tv Fabrikası Boyahane Formeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Nevşehir

BRF Medya Reklam için Nevşehir bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Nevşehir arayışımız bulunmaktadır.

3. Tv Montaj Teknisyeni

Işık, Görüntü ve Ses Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız PLANET GÖRÜNTÜ SES VE IŞIK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tv Montaj Teknisyeni …

4. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Tokat

BRF Medya Reklam için Tokat bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Tokat arayışımız bulunmaktadır.

5. Merch- Ekip Şefi (Tv Grubu Ankara)

Kayra Grup için Ankara bölgesinde Merch- Ekip Şefi (Tv Grubu Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

6. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Konya

BRF Medya Reklam için Konya bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Konya arayışımız bulunmaktadır.

7. Mutfak Görevlisi

Radyo - TV sektöründe faaliyet gösteren firmamız TV 100 için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Ümraniye Dudullu Osb Fabrikasi Güvenlik

Candemir Holding için İstanbul Anadolu bölgesinde Ümraniye Dudullu Osb Fabrikasi Güvenlik arayışımız bulunmaktadır.

9. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon

BRF Medya Reklam için Trabzon bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon arayışımız bulunmaktadır.

10. Sağlık Ürün Fabrikası Uzman/ Uzman Yardımcısı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Axa Sigorta A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Ürün Fabrikası Uzman/ Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Genel Başvuru Aliağa (Hücre Fabrikası)

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMART GÜNEŞ ENERJİSİ A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru Aliağa (Hücre Fabrikası) arayışımız bulunmaktadır.

12. İhracat Yetkilisi (İzmir Menemen Fabrikası)

VKF Renzel Türkiye için İzmir bölgesinde İhracat Yetkilisi (İzmir Menemen Fabrikası) arayışımız bulunmaktadır.

13. Buzdolabı Fabrikası Kalite Güvence Müdürü

Tectone Teknoloji San. Tic. A.Ş (Awox) için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buzdolabı Fabrikası Kalite Güvence Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Reji Personeli

Radyo - TV sektöründe faaliyet gösteren firmamız B.E.R.K RADYO TV YAYINCILIK VE REKLAM TİCARET SAN. A.Ş - LİNE MEDİA GROUP için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reji Personeli arayışımız …

15. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Manavgat

BRF Medya Reklam için Antalya bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Manavgat arayışımız bulunmaktadır.

16. TV Üretim Montaj Operatörü

Arçelik A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak TV Üretim Montaj Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Tesis İşletme Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çorum Şeker Fabrikası A.Ş. için Çorum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tesis İşletme Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çorum Şeker Fabrikası A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Şenkaya Çelik Döküm Ve Yedek Parça Fabrikası için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Üretim/Lojistik Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvia Faurecia Polifleks Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi / İzmit Fabrikası için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim/Lojistik Operatörü arayışımız bulunmaktadır.