1. İnşaat ve Teknik İşler Satın Alma Kıdemli Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız EHM MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat ve Teknik İşler Satın Alma Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Satın Alma Sorumlusu (Proje Bazlı)

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu (Proje Bazlı) arayışımız bulunmaktadır.

3. Satın Alma Elemanı

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMSUN AKIN REJENERE KAUÇUK VE LASTİK AYAKKABI LİMİTED ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik İhale ve Satın Alma Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik İhale ve Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Ürün Dışı Satın Alma Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Penti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Dışı Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arsal Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

7. Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arsal Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Satın Alma Uzmanı

Açan Rulman Hırd. Tic. Ve San. Ltd.Şti için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Satın Alma Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız JTFP GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Satın Alma Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKPA KİMYA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Satın Alma Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serdar Plastik San.Tic.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Satın Alma Uzmanı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Ticari Satın Alma Müdürü / İzmir

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİMES GIDA SANAYİ VE TİCARET AŞ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ticari Satın Alma Müdürü / İzmir arayışımız bulunmaktadır.

14. Satın Alma Yetkilisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Satın Alma Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karbosan Zımpara Taşı Sanayii A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Satın Alma Sorumlusu

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEŞİKTAŞ TERSANE A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Satın Alma Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKATRON TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Satın Alma Mühendisi

Sisan Sanayi ve Tic.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Satın Alma Yöneticisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHTERM ELEKTRİKLİ ISITICILAR SAN.VE TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Pt Almanca Öğretmeni (American Life Çankaya Ankara )

American Life Language Institute için Ankara bölgesinde Pt Almanca Öğretmeni (American Life Çankaya Ankara ) arayışımız bulunmaktadır.

21. Almanca Öğretmeni

Dershane ve Kurslar sektöründe faaliyet gösteren firmamız KİT ACADEMİA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Almanca Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Statik Proje Mühendisi (Almanca Bilen)

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELCHBERG MÜHENDİSLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Statik Proje Mühendisi (Almanca Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

23. Almanca Bilen Satış Danışmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKU ESTETİK VE SAĞLIK HİZ. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Almanca Bilen Satış Elemanı

KORAY YORGANCI için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Genel Başvuru (Engelli Kadro)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİCARET A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Kadro) arayışımız bulunmaktadır.